-38%
WP Woocommerce NBG Bank e-commerce Plugin
WP Woocommerce NBG Bank e-commerce Plugin
WP Woocommerce NBG Bank e-commerce Plugin Checkout

Ασφαλείς Συναλλαγές

Συχνές Ενημερώσεις

Εξυπηρέτηση Πελατών

5.00 από 5

WP Woocommerce Εθνικη Τραπεζα e-commerce Plugin

Ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

100% ασφάλεια με υποστήριξη συναλλαγών 3D MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA.

Ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

50.00

OBS Technologies IconOBS Technologies

4,8 24 Κριτικές

Προβολή Κριτικών Γράψτε μια Κριτική

Καλάθι

Επικοινωνήστε μαζί μας

WP Woocommerce Εθνική Τραπεζα e-commerce Plugin

To WP Woocommerce Εθνική Τράπεζα e-commerce Plugin (WP Woocommerce NBG Bank e-commerce) δίνει την δυνατότητα να δέχεστε πληρωμές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εγκαινίασε τον νέο τρόπο ηλεκτρονικών πληρωμών, Woocommerce NBG Simplify. Γι’ αυτό και εμείς σας προσφέρουμε το παρόν πρόσθετο, έτσι ώστε να ολοκληρώνουν οι πελάτες σας με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια τις συναλλαγές τους. Το i-bank e-Simplify φέρνει τη νέα γενιά στις πύλες πληρωμών, αναβαθμίζοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών σας. Διατηρήστε την ανταγωνιστικότητά σας, δίνοντας στους πελάτες σας έναν ασφαλή και συνάμα θετικό τρόπο πληρωμών μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Το Woocommerce NBG Simplify θα σας προσφέρει σύγχρονες δυνατότητες και σημαντικά εργαλεία που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αυξήσει τα έσοδα της, να βελτιώσει την αγοραστική εμπειρία του πελάτη, και να σημειώσει πρόοδο στην αποδοτικότητά της. Παρακάτω θα σας αναλύσουμε μερικούς μόνο από τους λόγους για τους οποίους το WooCommerce NBG Simplify Plugin δεν πρέπει να λείπει από το e-shop σας.

Γιατί να επιλέξετε το νέο πρόσθετο Woocommerce για NBG Simplify

Με τον νέο αυτό τρόπο πληρωμής, θα μπορείτε να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας και να δέχεστε πληρωμές μέσα από ποικίλα δίκτυα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι κινητές συσκευές, και να υποστηρίζετε τις πληρωμές από τα μεγαλύτερα σχήματα καρτών. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα αναβαθμισμένη έκδοση 3DS 2.0, με την οποία οι συναλλαγές θα ολοκληρώνονται με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και με ένα πρόσθετο επίπεδο ελέγχου ταυτότητας.

Γρήγορες πληρωμές από κινητές συσκευές

Η νέα πύλη πληρωμών από την NBG Bank θα δίνει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα στοιχεία της κάρτας τους και να πραγματοποιούν με μεγαλύτερη ευκολία πολλαπλές αγορές. Φυσικά, με τις προδιαγραφές ασφαλείας των προτύπων PCI.

Οφέλη για τους επιχειρηματίες

Εσείς, ως έμπορος, θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις συναλλαγές σας από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσα από το mobile application της NBG. Τέλος, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να εκδίδεται ηλεκτρονικά τιμολόγια, με διαφάνεια και εξοικονόμηση τόσο χρόνου όσο και κόστους.

 

Τύποι καρτών που υποστηρίζονται: H υπηρεσία i-bank e-commerce υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro. Για παράδειγμα, είνα απόλυτα συμβατό με prepaid visa εθνικη, και debit mastercard εθνικη τραπεζα.

Το πρόσθετο είναι ενημερωμένο και συμβατό με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της Εθνική τράπεζας η οποία υποστιρίζει συναλλαγές 3D MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA. Για πελάτες εγγεγραμμένος στην υπηρεσία MasterCard® SecureCode™ ή Verified by VISA της εκδότριας τράπεζας, παρέχεται η δυνατότητα ταυτοποίησής του μέσω του Προσωπικού Μυστικού Κωδικού του.

Η επιλογή ‘πληρωμή με κάρτα’ εμφανίζεται στην Checkout σελίδα από όπου ο πελάτης μπορεί να την επιλέξει και να προχωρήσει στην ασφαλή πληρωμή με την 3d secure εθνικη.

WP Woocommerce NBG Bank e-commerce Plugin Checkout
WP Woocommerce NBG Bank e-commerce Plugin Checkout

Μόνο 3 απλά βήματα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα υποστηρίζει ηλεκτρονικές πληρωμές:

  1. Αίτημα στην Εθνική τράπεζα για υπηρεσία i-bank e-commerce (δημιουργια i bank εθνικη τραπεζα ecommerce)
  2. Εγκατάσταση του πρόσθετου
  3. Ρύθμιση του πρόσθετου

Η συναλλαγή γίνεται με την μέθοδο ανακατεύθυνσης για nbg εθνικη. Ο χρήστης ανακατευθύνεται σε ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής τράπεζας και πραγματοποιεί την πληρωμή με την κάρτα του. Η συναλλαγή διεκπεραιώνεται από την τράπεζα, χωρίς να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας του πελάτη. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή ο χρήστης επιστρέφει στην σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο έμπορος μπορεί στη συνέχεια να συνδεθεί με το δικό του NBG backoffice για τη διαχείριση των πληρωμών του.

Με την αγορά του πρόσθετου ( WP Woocommerce Εθνική Τράπεζα e-commerce Plugin ) λαμβάνετε πρόσβαση στα αρχεία του πρόσθετου και στο License key το οποίο δημιουργείται αυτόματα και μπορεί να ενεργοποιηθεί μια φορά για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Για αγορά πολλαπλών License keys παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πακέτο περιέχει:

  • Συμπιεσμένο αρχείο του πρόσθετου
  • 1 License key
  • ΔΩΡΕΑΝ:
    • οδηγίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης
    • εγκατάσταση από την OBS Technologies
    • υποστήριξη

Η OBS Technologies παρέχει δυνατότητα εγκατάστασης και παραμετροποίησης του Woocommerce Εθνική Τράπεζα NBG Plugin στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για οποιαδήποτε πληροφορία.

Το πρόσθετο αυτό έχει ελεγχθει και είναι συμβατό με τις τελευταίες εκδόσεις του WordPress (6.2) και του WooCommerce (8.2).

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Πιστεύετε ότι λείπει κάτι από αυτό το πρόσθετο?

Θέλετε κάποια άλλη παραμετροποίηση στην ιστοσελίδα σας?


Γιατί να μας επιλέξετε?

Η OBS Technologies σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για Woocommerce και γενικότερα Wordpress.

Δεν πουλάμε προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα. Παρέχουμε λύσεις εφ' όρου ζωής που βοηθούν τους πελάτες μας να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

OBS Technologies IconOBS Technologies

4,8 24 Κριτικές

Προβολή Κριτικών Γράψτε μια Κριτική

Άμεση Εξυπηρέτηση Πελατών

Στην OBS Technologies πασχίζουμε για την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας δια τηλεφώνου, email και ticket από την φόρμα επικοινωνίας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επιλέξτε τη φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ασφαλές λογισμικό

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και απολύτως ασφαλή για την ιστοσελίδα σας.

Συχνές Ενημερώσεις

Οι εντατικές ενημερώσεις εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποδοτικά, χωρίς σφάλματα, εξαιρετικά συμβατά και καινοτόμα πρόσθετα.

Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας

Κάνουμε τις απαιτήσεις σας στόχους μας και σπεύδουμε να τους ολοκληρώσουμε για να υπάρχουν στις επόμενες εκδόσεις των προϊόντων μας.