Ποιοί είμαστε;

H OBS Technologies είναι μια εταιρεία που ασχολείται με το Web Design και Development, το Internet Marketing, το Custom Development με βάση τις ανάγκες των πελατών της και την δημιουργία εφαρμογών για smartphones και tablets. Η δημιουργική της πορεία ξεκινάει από το 2005. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένα και πιστοποιημένα άτομα που είναι ικανά να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Ο στόχος μας;

Στόχος μας αποτελεί η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών πληροφορικής που θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να αποκτήσουν μια ξεχωριστή και δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο.

Σε τι είμαστε καλοί;

Web Design 
Web Development
E-commerce Websites
Social Media Apps
Mobile Apps

Custom Development
Custom πρόσθετα για το WordPress
Custom λύσεις για την επιχείρηση
Ανάπτυξη custom εφαρμογών

Internet Marketing
Search Engine Optimization
Διαφήμιση στο Google Adwords
Προβολή και καμπάνιες στα social media

Σχεδιασμός Γραφικών
Εταιρική ταυτότητα
Σχεδιασμός φυλλαδίων
Σχεδιασμός banners

Λύσεις Διαδικτύου
Πώληση domains
Φιλοξενία ιστοσελίδων
Τηλεφωνία VoIP

Τι λένε οι πελατες μας για εμάς;

Συνεργάζομαι με την OBS Technologies τους τελευταίους μήνες και θα τη συνιστούσα για συνεργασία χωρίς καμία επιφύλαξη. Η υποστήριξη πελατών που παρέχουν ήταν εξαιρετική και έχουν υπερβεί όλες μου τις προσδοκίες.

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο Social Media Marketing, γνωρίζαμε από πρώτο χέρι πόσο μεγάλη προσπάθεια και τεχνική γνώση χρειάζεται για να αποκτήσεις μια επιτυχημένη στρατηγική marketing και μια αποτελεσματική υλοποίησή της. Καθώς η επιχείρησή μας συνεχίζει να αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο, το να κρατάμε τους πελάτες μας απασχολημένους ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Η OBS Technologies ανέλαβε να συνεχίσει τη δουλειά αυτή αποτελεσματικά.

Ποιοί είναι οι συνεργάτες μας;

</p>
<div style="text-align: center;"><a style="color: #7bb0e7;" href="http://www.inetwalk.com/el/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">iNetWalk</a></div>
<p>

Διεθνείς & Τοπικές Κλήσεις Χαμηλού Κόστους μέσω Διαδικτύου

© Copyright - OBS Technologies