Σχεδιασμός Λογότυπου (Logo)

Σχεδιασμός Λογότυπου


Η OBS Technologies είναι μια φημισμένη εταιρεία σχεδιασμού λογότυπων με αμέτρητους ικανοποιημένους πελάτες. Από τις start-up εταιρίες έως τις «ώριμες» πλέον εταιρίες, δεν υπάρχει πελάτης που να μην έχει μείνει ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Αντιλαμβανόμαστε ότι ένα εντυπωσιακό λογότυπο είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά κάθε επιχείρησης. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η ομάδα σχεδιαστών μας προσφέρει έξυπνα λογότυπα. Οι ειδικοί που δουλεύουν στην ομάδα μας γνωρίζουν τι θέλετε και πώς να δημιουργήσουν αυτό που θέλετε αποτελεσματικά.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπων


Η OBS Technologies παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σχεδίασης λογότυπων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επωνυμία και τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ταυτότητας για την εταιρία σας. Τα λογότυπά μας θα εκφράζουν τις διάφορες αποχρώσεις των βασικών αξιών και πεποιθήσεων της επιχείρησής σας, πάνω στις οποίες ιδρύθηκε. Θα διαμορφώσουν την ιστορία της επιχείρησής σας, μαζί με την εναρμόνιση της αισθητικής και της λειτουργικότητας, δημιουργώντας θαύματα.

Έμπειροι και έξυπνοι σχεδιαστές


Το λογότυπό που θα σας σχεδιάσουμε θα χρησιμεύσει ως εργαλείο για να προσελκύσετε το σωστό κοινό απέναντι στην επιχείρησή σας, καθώς και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη του κόσμου προς την επιχείρησή σας. Ως κορυφαία εταιρία σχεδιασμού λογότυπων, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ανεξίτηλη εντύπωση με την πρώτη ματιά. Οι επαγγελματίες σχεδιαστές λογοτύπων γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν ένα τέλειο συνδυασμό γραμματοσειρών, χρωμάτων, σχημάτων, και άλλων γραφικών στοιχείων για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό λογότυπο.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Γιατί την OBS Technologies;


90+ παραγωγικοί σχεδιαστές

90+ παραγωγικοί σχεδιαστές

Ισχυρή τεχνολογική επάρκεια

Οικονομικά αποδοτικές σχεδιαστικές λύσεις

Οικονομικά αποδοτικές σχεδιαστικές λύσεις

Υπηρεσίες σχεδίασης, προσαρμοσμένων στα μέτρα σας, λογοτύπων

Υπηρεσίες σχεδίασης, προσαρμοσμένων στα μέτρα σας, λογοτύπων

Αποδεδειγμένα πρότυπα εργασίας

Αποδεδειγμένα πρότυπα εργασίας

Σχέδια υψηλής ανάλυσης

Σχέδια υψηλής ανάλυσης

Ταχεία παράδοση των σχεδίων

Ταχεία παράδοση των σχεδίων

100% ικανοποίηση Πελατών

100% ικανοποίηση Πελατών

Ομαλή επικοινωνία

Ομαλή επικοινωνία

Η OBS Technologies προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπων


Άριστοι στο σχεδιασμό λογότυπων κατά παραγγελία

Στην OBS Technologies, πιστεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Και για να τους εντυπωσιάσουμε με τις ικανότητές μας στον σχεδιασμό, κάνουμε 100% εξατομικευμένα, αξέχαστα, διαχρονικά και εξαιρετικά σύνθετα ή απλά, μινιμαλιστικά λογότυπα. Οι γραφίστες μας είναι δημιουργικοί. Όχι μόνο θα επιτύχουν όλες τις απαιτήσεις σας, αλλά και θα προσθέσουν την δημιουργική τους πινελιά στο σχεδιασμό για να κάνουν το logo σας αξιοσημείωτο.

Αναλαμβάνουμε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών

Από τις start-up εταιρείες έως τις δεκάδες ανεπτυγμένες εταιρείες που έχουμε αναλάβει, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε εμπειρία με επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Σχεδιάζουμε λογότυπα τα οποία το κοινό σας μπορεί να θυμάται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη δημιουργία ενός λογότυπου για τους πελάτες μας, οι σχεδιαστές λογότυπων διατηρούν την απλότητα και την ευκολία κατανόησης στο μυαλό τους. Παρέχουμε την υπηρεσία σχεδιασμού γραφικών σε μια ποικιλία επιχειρήσεων όπως το real estate, το ηλεκτρονικό εμπόριο, ο κλάδος της ομορφιάς, η διαφήμιση και πολλά άλλα.

Σχεδιασμός από το μηδέν

Κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα, σχεδιάζοντας λογότυπα στα μέτρα σας από το μηδέν. Οι υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπων μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε συναισθήματα και δεσμούς με τους πελάτες. Προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μοναδικό σχέδιο λογότυπου, οι γραφίστες ακολουθούν μια συστηματική διαδικασία σχεδιασμού που τους βοηθά στην ομαλή λειτουργία τους καθ’ όλη τη διαδικασία.

Είδη σχεδιασμού λογότυπων

Σχεδιάζουμε λογότυπα για επιστολόχαρτα, φυλλάδια, φακέλους, πανό, επαγγελματικές κάρτες, ηλεκτρονικά βιβλία, περιοδικά, πινακίδες, μπλουζάκια, κλπ. Εκτός από αυτό, μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε διαδικτυακά στοιχεία, όπως διαφημιστικά banner και άλλα σχέδια που μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας όσο αφορά το SEO ή άλλες τεχνικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Όλα τα logo που σχεδιάζει η ομάδα μας είναι 100% εξατομικευμένα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μας.

Ευέλικτος σχεδιασμός λογότυπου

Τα σχέδια των λογοτύπων μας είναι ευπροσάρμοστα και φαίνονται εξαιρετικά σε διάφορα σημεία, όπως διαφημιστικές πινακίδες, επαγγελματικές κάρτες, ιστοσελίδα, μπλουζάκια καθώς και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και επαγγελματικά σχέδια λογότυπων που θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας. Στην OBS Technologies, όχι μόνο δημιουργούμε εκπληκτικά σχέδια logo, αλλά και προσφέρουμε την καλύτερη τιμή στην αγορά.

Μινιμαλιστικά λογότυπα

Η τρέχουσα τάση στο σχεδιασμό των λογοτύπων είναι ο μινιμαλισμός. Πιστεύουμε στο να κάνουμε ένα λογότυπο μινιμαλιστικό και απλό, που να μεταδίδει το μήνυμα της επιχείρησής σας εύκολα στους πελάτες. Στην OBS Technologies, είμαστε σε θέση να κάνουμε οποιουδήποτε τύπου λογότυπου, λόγω του ταλέντου και της αφοσίωσης της ομάδας μας. Έχουμε υπόψιν μας όλα όσα απαιτούνται. Ως εκ τούτου, στο αποτέλεσμα θα δείτε πόση αξία έχουν τα χρήματα που επενδύσατε σε εμάς.

Αξιομνημόνευτα λογότυπα

Το λογότυπο της εταιρείας σας θα είναι αξέχαστο και θα παραμένει στο μυαλό των καταναλωτών για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να καταλήξουν να κάνουν κάποια αγορά. Οι σχεδιαστές λογοτύπων στην εταιρεία μας σχεδιάζουν ένα λογότυπο που προσελκύει την προσοχή των πελατών σας. Είμαστε ο δημιουργικός σας συνεργάτης από την αρχή μέχρι το τέλος. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπων με 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αν το σχέδιο δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Καλύτερη εταιρεία σχεδιασμού λογότυπων

Η OBS Technologies σχεδιάζει επαγγελματικά λογότυπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε το σωστό κοινό, προβάλλοντας το όραμα και τις αξίες μιας εταιρείας. Στην OBS Technologies, ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ισχυρό branding σε όλους τους πελάτες μας, άσχετα από το μέγεθος του προϋπολογισμού ή της επιχειρηματικής τους ιδέας. Εργαζόμαστε 24 ώρες το 24ωρο για να παρέχουμε απίστευτη υποστήριξη στους πελάτες μας. Έχουμε περισσότερους από 50+ τακτικούς πελάτες που μας επιλέγουν για οποιαδήποτε λύση γραφικού σχεδιασμού.

Δημιουργία λογότυπων ποικίλων εννοιών

Όντας μια εξέχουσα εταιρία σχεδιασμού λογότυπων, οι ειδικοί μας εργάζονται αποκλειστικά για την επιχείρησή σας. Εάν έχετε μια πρωτότυπη ιδέα στο μυαλό σας και χρειάζεστε ένα εντυπωσιακό logo, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο. Οι γκουρού των σχεδιαστών μας θα δουλέψουν προσωπικά σε όλες τις λεπτομέρειες του λογότυπου σας για να εξασφαλίσουν ότι θα είναι σωστή και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Εξαιρετικά εξειδικευμένοι και δημιουργικοί σχεδιαστές

Οι σχεδιαστές λογότυπων μας κατέχουν την ικανότητα δημιουργίας μοναδικών σχεδίων που αντιπροσωπεύουν τους στόχους της επιχείρησής σας. Αναμιγνύουν τη δημιουργικότητά τους και την τεχνογνωσία τους με τους στόχους και την ιδεολογία σας για να ενισχύσουν και να εκφράσουν την εταιρική σας ταυτότητα. Οι σχεδιαστές γραφικών της OBS Technologies είναι οι καλύτεροι δημιουργοί του κλάδου, γνωρίζοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις σχεδίασης και μόδας.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας