ΕΣΠΑ Επιδότηση για Eshop εως 5000€ – Κάνε Αίτηση

ΕΣΠΑ Επιδότηση για Eshop

ΕΣΠΑ Επιδοτηση για Eshop εως 5000€ – Κανε Αιτηση

Δράση “E-Λιανικό” – Επιχορήγηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ

Στις 11/01/2021 ανακοινώθηκε από το ΕΣΠΑ επιχορήγηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων με στόχο την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους υπό το καθεστώς της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς τους χώρους, να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της έξαρσης της νόσου, αλλά και στην συνέχεια. Η επιδότηση, συγκεκριμένα, περιλαμβάνει έως και 5000€, από τα οποία τα 1500€ αφορούν τεχνολογικό εξοπλισμό και τα υπόλοιπα 3500€ αφορούν την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Προϋποθέσεις για να δικαιούστε την Επιδότηση του ΕΣΠΑ για κατασκευή Eshop

Στην Δράση «e-λιανικό», μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, μπορούν να υποβάλλουν πρόταση μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που έχουν ΚΥΡΙΑ δραστηριότητα το Λιανεμπόριο. Πρέπει να έχουν συσταθεί μέχρι και την 7/11/2020, να διατηρούν φυσικό κατάστημα. Και φυσικά η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18/3/2020 και εφεξής.

Άλλες προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων είναι να πληρούν τις προϋποθέσεις εφαρμογής του Καν. 1407/2013, να υποβάλουν μονο μία επενδυτική πρόταση ανά Α.Φ.Μ. Και να μην έχουν λάβει ενίσχυση ήσσονος σημασίας που να υπερβαίνει το ποσό των 200.000€ μέσα στο τρέχον και τα δύο προηγούμενα οικονομικά έτη.

Ως βασικό κριτήριο αξιολόγησης των υφιστάμενων επιχειρήσεων ορίζεται η μείωση του κύκλου εργασιών 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο κύκλο εργασιών 4ου τρίμηνου έτους 2019. Η μείωση πρέπει σε ποσοστό να είναι μεγαλύτερη ή ίση του 20%. Το κριτήριο δεν θα εφαρμοστεί στις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Τέλος, οι επιχειρήσεις αυτές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος που θα λειτουργεί σε δύο γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive, θα συνοδεύεται από λογισμικά παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών και θα διασφαλίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) στο σύνολο των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Τι σας προσφέρουμε στην OBS Technologies

Στην OBS Technologies είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητα μας να καλύπτουμε τις ανάγκες δημιουργίας ή αναβάθμισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) κάθε πελάτη μας, προσφέροντας τους ένα πλήρες και εξειδικευμένο πακέτο (σε wordpress), ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δική τους επιχείρησης, το πακέτο ΕΣΠΑ 2021 – Κατασκευή E-Shop.

Τι συμπεριλαμβάνει το πακέτο μας

1. Ανάπτυξη ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος

Με εξαιρετική φήμη για τη δημιουργία ειδικών ιστοσελίδων e-commerce που υλοποιούν ποικίλες λύσεις για όλους τους τύπους επιχειρήσεων, οι ιστοσελίδες μας παρέχουν:

  • Δυνατότητα αλλαγής μεταξύ δύο γλωσσών μέσω wpml,
  • Βαθμολογία “Level AA” απο το Web Accessibility Checker.
  • Πρόσθετο για ΑΜΕΑ πού αλλάζει την αντίθεση των χρωμάτων
  • Ευκολία στην χρήση και στην διαχείριση αποθεμάτων
  • Δυναμική διαχείριση παραγγελιών και προϊόντων
  • Απλή κατηγοριοποίηση προϊόντων
  • Απλή διαδικασία για την δημιουργία προσφορών και εκπτώσεων
  • Λίστα επιθυμιών και αγαπημένων
  • Πλήρη στατιστικά πωλήσεων
  • Λογαριασμούς πελατών για την απλούστευση των επαναλαμβανομένων αγορών

2. Ευέλικτος Σχεδιασμός – Responsive web design

Δημιουργώντας τα e-shop που αναλαμβάνουμε με ευέλικτο σχεδιασμό (responsive web design), εξασφαλίζουμε τη άψογη εμφάνιση τους σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά καθώς και σε κάθε μέγεθος οθόνης. Ως αποτέλεσμα οι πελάτες σας έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται άμεσα όταν αγοράζουν ηλεκτρονικά μέσω smartphones και άλλων συσκευών.

3. Softone Γέφυρα Woocommerce

Δημιουργήσαμε και παρέχουμε την Softone γέφυρα Woocommerce που προσφέρει διασύνδεση ERP με softone.

Συνδέοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το λογισμικό της Softone, η Softone γέφυρα Woocommerce αυτοματοποιεί την ενημέρωση των δεδομένων (όπως SKU, τιμή, περιγραφή κ.α.), τόσο από τη Softone, όσο και προς τη Softone, δίνοντας σας ταυτόχρονα την δυνατότητα της επιλογής των πληροφοριών που θα μεταφερθούν. Παρέχει ακόμα μεγάλη ευελιξία, καθώς πέρα από την αυτόματη ενημέρωση σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώσετε χειροκίνητα τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή ή να ορίσετε τα χρονικά διαστήματα μεταξύ ενημερώσεων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποια πεδία θα ενημερώνονται.

Με την Softone γέφυρα Woocommerce, κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται στο e-shop σας αποθηκεύεται αυτόματα στην Softone και οι ενημερώσεις της κάθε παραγγελίας γίνονται άμεσα κατά την πραγματοποίηση της αγοράς, μηδενίζοντας έτσι την περίπτωση ανθρώπινου λάθους και εξοικονομώντας σας χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό.

4. Web Hosting Για Ένα Χρόνο

Όταν πρόκειται για χρόνο φόρτωσης, ταχύτητα και απόδοση, οι servers της OBS σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με πακέτα all inclusive, χωρίς περιορισμούς στα χαρακτηριστικά.

Τα superfast web hosting πακέτα με SSD και cPanel παρέχουν ότι μπορεί να χρειαστείτε για την βέλτιστή απόδοση στην ιστοσελίδα σας. Οι διακομιστές μας υποστηρίζουν σχεδόν κάθε γλώσσα που θα χρειαστείτε. Με δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών λογαργιασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποστολείς και άτομα που ανταποκρίνονται αυτόματα.

ΕΣΠΑ Επιδότηση για Eshop5. 3Cx Τηλεφωνικό Κέντρο PBX, Βιντεοκλήσεις, Live Chat

Εύκολο στη χρήση, την εγκατάσταση και τη διαχείριση, για απεριόριστους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών για κινητά, τηλεδιασκέψεις, live chat, Facebook business integration και πολλα ακόμη,Το 3CX τηλεφωνικό κέντρο έρχετε να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη ενοποιημένη λύση επικοινωνίας που μπορεί να αναπτυχθεί σε Windows, Linux ή στο Cloud.

Επιλέξτε πώς θέλετε το σύστημά σας. Θέλετε να έχετε κεντρικό υπολογιστή 3CX και να διαχειριστείτε το σύστημά σας για εσάς ή να φτιάξετε μόνοι σας το ιδιωτικό σας cloud; Όποια και αν είναι η επιλογή σας, ενεργοποιείτε ένα πλήρες σύστημα επικοινωνίας σε λίγα λεπτά, με μερικά απλά βήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιλέξτε την εταιρία OBS Technologies ώστε για μία κομψή και επαγγελματική ιστοσελίδα που θα παρέχει μοναδική εμπειρία σε κάθε πελάτη που επισκέπτεται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων e-commerce και κατασκευής e-shop θα συνεργαστεί μαζί σας για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μάρκετινγκ η οποία έχει ήδη αποδώσει σε περισσότερες επιχειρήσεις από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε με ιστοσελίδες που βρίσκονται στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Κάντε αίτηση τώρα!

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας