Ανάπτυξη – Προγραμματισμός

Ανάπτυξη – Προγραμματισμός

Στην OBS Technologies απασχολούμε έναν ικανοποιητικό αριθμό από προγραμματιστές, οι οποίοι με τις κατάλληλες οδηγίες θα δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα για εσάς. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να εισέλθει στον ανταγωνιστικό κόσμο του internet, και με αυτό τον τρόπο να αυξήσει τους πελάτες, και συνεπώς τα έσοδά της. Είμαστε εδώ, όχι μόνο για να κάνουμε τη δουλειά που θα μας ζητήσετε, αλλά και για να σας συμβουλέψουμε, να σας ενημερώσουμε, και να φτάσουμε τους στόχους σας. Μπαίνοντας στην online αγορά, μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες, με την σωστή καθοδήγηση όμως η επιχείρησή σας θα αναπτυχθεί. Πέρα από την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, μπορείτε να δείτε και τις υπηρεσίες μας για προώθηση ιστοσελίδων και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχεδιάσουμε όλα τα απαραίτητα βήματα για την ένταξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ WEB DEVELOPER ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων (web design) αναφέρεται στο σχεδιασμό των ιστοσελίδων που εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Αναφέρεται συνήθως στις πτυχές της εμπειρίας του χρήστη από την ανάπτυξη της ίδια της ιστοσελίδας και όχι από την ανάπτυξη λογισμικού (κώδικα). Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων επικεντρωνόταν παλαιότερα στην κατασκευή ιστοσελίδων για προγράμματα περιήγησης σε desktop υπολογιστές και λάπτοπ. Ωστόσο, από τα μέσα του 2010, ο σχεδιασμός για προγράμματα περιήγησης για κινητά και tablets έχει γίνει όλο και πιο σημαντικός.

Στην OBS Technologies εργαζόμαστε για την εμφάνιση, τη διάταξη και, σε ορισμένες περιπτώσεις, το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, είτε επαγγελματικής είτε ερασιτεχνικής. Η εμφάνιση, για παράδειγμα, σχετίζεται με τα χρώματα, τη γραμματοσειρά και τα γραφικά-εικόνες που χρησιμοποιούνται. Τα στοιχεία της εμφάνισης τα παίρνουμε από την εταιρική σας ταυτότητα, αν έχετε ήδη, ή μπορούμε να κάνουμε δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, αν το επιθυμείτε. Η διάταξη αναφέρεται στον τρόπο δομής και κατηγοριοποίησης των πληροφοριών. Ένα καλό web design είναι εύκολο στη χρήση, αισθητικά ευχάριστο και ταιριάζει με το κοινό-στόχο σας (target audience) και την επιχείρηση της ιστοσελίδας. Έχουμε σχεδιάσει με την ομάδα της OBS Technologies πολλές ιστοσελίδες με έμφαση στην απλότητα, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται περιττές πληροφορίες και λειτουργίες που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή ή να μπερδέψουν τους χρήστες. Ο βασικός στόχος μας είναι μια ιστοσελίδα που αποφέρει έσοδα και ενισχύει την εμπιστοσύνη του κοινού-στόχου. Έτσι η απομάκρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων σημείων «απογοήτευσης» των χρηστών αποτελεί κρίσιμο παράγοντα.

Στην OBS Technologies μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι τύπο ιστοσελίδας επιθυμείτε, ακούγοντας πάντα τις κατευθυντήριες γραμμές που μας δίνετε και συμβουλεύοντας σας για όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας ξεχωριστή.

dev2.png

Κατασκευή E-Shop

Η OBS Technologies είναι μια επαγγελματική εταιρία κατασκευής e-shop στην Ελλάδα και έχει ένα εντυπωσιακό Portfolio στην ανάπτυξη κάθε είδους e-shop, και γενικότερα ιστοσελίδων. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας επιτρέπει να εισάγετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε κατηγορίες και υποκατηγορίες, να εκδίδετε ηλεκτρονικά τιμολόγια, να κάνετε online πληρωμές καρτών μέσω paypal, ePayment και πολλά ακόμη. Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας, να παρακολουθείτε διάφορες αναφορές πωλήσεων, τα προϊόντα, τους κορυφαίους πελάτες, και την αποστολή ειδοποιήσεων μέσω SMS και email. Ένα σύστημα ecommerce επιτρέπει στην επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, και να μπει σε μια πολύ μεγαλύτερη και πιο ευρεία αγορά.
Σαφώς, η OBS Technologies φροντίζει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να είναι κατάλληλα κατασκευασμένο ώστε να εμφανίζετε σωστά σε κινητά και tablet. Μη ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού χρησιμοποιεί το κινητό του όπου και να βρίσκεται. Κάτι τέτοιο, για εμάς και εσάς, σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας όπου και να βρίσκονται. Εμείς, μέσα από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ποιες είναι οι σωστές κινήσεις και πινελιές για να κατασκευάσουμε το e-shop που θα κάνει την επιχείρησή σας ανταγωνιστική στον χώρο του διαδικτύου.

Ανάπτυξη Mobile Applications

Η OBS Technologies έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη mobile applications για συσκευές Android και iOS. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά smartphones, είτε για tablet ή και για τα δύο, η OBS Technologies καλύπτει την επιχείρησή σας ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που πρόκειται να κατασκευαστεί ή τη συσκευή στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.
Η OBS Technologies μπορεί επίσης να δημιουργήσει εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών που θα λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή ή πλατφόρμα. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί που επιλέγουν την OBS Technologies για τις προσαρμοσμένες ανάγκες ανάπτυξης mobile applications μπορούν να διασφαλίσουν ότι το τελικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την τεχνολογία στην οποία αναπτύσσεται, θα είναι ασφαλές, κλιμακωτό και θα υποστηρίζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον φιλοξενείται.

dev.png

Τα κινητά και τα tablet χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο κάθε μέρα και οι επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται αυτές τις πλατφόρμες για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους και να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Μια καινοτόμος προσέγγιση περιλαμβάνει τη διαχείριση των project, την ανάλυση των επιχειρήσεων, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, και πολλά άλλα.
Η ομάδα μας από cross-platform app developers μπορεί να διασφαλίσει ότι το mobile application που θα σας δημιουργήσει θα είναι προσβάσιμο σε διάφορες πλατφόρμες. Οι σημερινοί πελάτες απαιτούν δημιουργικότητα, διαφάνεια, ταχύτητα παράδοσης και περιορισμό του κόστους σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά. Η OBS Technologies μπορεί να φτιάξει για εσάς και την επιχείρησή σας ένα πακέτο που θα περιέχει όλα τα παραπάνω!

Ανάπτυξη Social Media Applications

Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι τα social media είναι ο καλύτερος τρόπος να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά η επιχείρησή σας, με λίγη προσπάθεια, ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ισχυρών και προσεγμένων social media applications που βοηθούν τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τους στόχους. Με μια μακρά λίστα επιτυχημένων εφαρμογών για social media, είμαστε περήφανοι για το επίπεδο καινοτομίας, τεχνολογίας, και απόλυτης εμπειρίας που συνοδεύει κάθε μία από τις εφαρμογές μας.
Τα social media channels είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνείτε καθημερινά με το κοινό σας. Είναι μια εξαιρετική πηγή για να βρείτε πιθανούς πελάτες και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Τέτοια παγκοσμίου φήμης και ευρέως χρησιμοποιούμενα social media, όπως το Facebook ή το Twitter, δημιουργούν εφαρμογές για να προωθήσετε την εταιρία σας και να μαθαίνουν όλα σας τα νέα οι πελάτες σας. Οι γνώσεις μας σχετικά με την επιχειρηματική ανάλυση των social media μας επιτρέπουν να δημιουργούμε social media applications με υψηλή ποιότητα, και τα οποία παρέχουν μια απλή, λογική και ευχάριστη πλοήγηση στους χρήστες. Με βάση τις απαιτήσεις σας και τη βαθιά εμπειρία μας στην ανάπτυξη εφαρμογών για social media, μπορούμε να προσφέρουμε το πιο κατάλληλο επιχειρηματικό μοντέλο για τη μελλοντική σας εφαρμογή.
Για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κινητό, χρησιμοποιούμε τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες στην αγορά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε από σήμερα κιόλα με την OBS Technologies, για να σχεδιάσουμε μαζί το social media application που χρειάζεστε!

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας