Γραφικά για Flyers, Αφίσες & Banners

Γραφικά για Flyers, Αφίσες & Banners


Ο ποιοτικός σχεδιασμός των φυλλαδίων αποτελεί πολύτιμη επένδυση, όχι κόστος:
Καταλαβαίνουμε ότι κανείς δεν θα δώσει σημασία σε ένα κακώς σχεδιασμένο flyer ή, χειρότερα, μπορεί να κάνει μια κακή πρώτη εντύπωση στους πιθανούς σας πελάτες.
Είμαστε υπερήφανοι για την πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία μας με τους πελάτες μας, από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος. Οι υπηρεσίες μας είναι επίσης γρήγορες, φιλικές και αξιόπιστες. Οι πελάτες μας λένε ότι από την άποψη της ποιότητας – τιμής είμαστε άριστοι.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

Γιατί η ποιότητα μετράει;


Έχετε μόνο μια ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση με ένα φυλλάδιο (5 δευτερόλεπτα πάνω – κάτω). Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία προσπαθώντας να κάνετε μισές δουλειές. Δεν σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να γλυτώσετε μερικά χρήματα χρησιμοποιώντας φθηνές ή αναξιόπιστες υπηρεσίες γραφικών, διαλέγοντας έτοιμα online templates, ή ακόμη και φτιάχνοντάς τα γραφικά μόνοι σας.

Το φυλλάδιο σας πρέπει να διαβάζεται και να μην πετιέται στον κάδο απορριμμάτων.

Ένα flyer που προσελκύει το κοινό σας είναι μια πολύτιμη επένδυση και όχι ένα περιττό έξοδο, διότι αν σχεδιαστεί αποτελεσματικά – ένα flyer υψηλής ποιότητας θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, περισσότερες αγορές και συνεπώς περισσότερα έσοδα για την επιχείρησή σας!

Εδώ μπλεκόμαστε εμείς, γιατί με την υψηλής ποιότητας επαγγελματική εξυπηρέτηση μας φροντίζουμε να λαμβάνετε γραφικά για flyers που να ανταποκρίνονται στις ακριβείς σας ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε τα flyers να απευθύνονται στο κοινό σας, να αντανακλούν το όραμα της επιχείρησής σας και να οδηγούν το κόσμο σε εσάς.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας σχεδιασμού γραφικών για φυλλάδια;


Αναλαμβάνουμε γραφικά σχέδια για flyers εδώ και πολλά χρόνια - ξέρουμε τι λειτουργεί

90+ παραγωγικοί σχεδιαστές

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από εμάς

Φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός

Όλα όσα σχεδιάζουμε είναι μοναδικά για τις ανάγκες σας - δεν χρησιμοποιούμε templates, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε αυτή την ενοχλητική στιγμή που κάποιος άλλος έχει το ίδιο σχέδιο φυλλαδίων με εσάς.

Διασφαλίζουμε πάντα ένα ποιοτικό τελικό προϊόν και θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε μέχρι να είστε 100% ευχαριστημένοι

Μοναδικά, προσιτά γραφικά για banner


Διοργανώνετε ένα ειδικό γεγονός που χρειάζεται banner; Ως εξειδικευμένη εταιρεία σχεδιασμού γραφικών, στην OBS Technologies έχουμε την ευελιξία να σχεδιάζουμε banner γρήγορα και σε προσιτές τιμές. Γνωρίζουμε ότι τα banner σας θα μπορούσαν να είναι σε όλη τη πόλη και να διαφημίζουν κάποια εκδήλωση που οργανώνετε ή την επιχείρησή σας. Γι’ αυτό χρειάζεστε έναν μοναδικό σχεδιασμό που θα το κάνει να ξεχωρίσει, και που θα μεταδώσει τις απαραίτητες πληροφορίες στους περαστικούς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Μπορούμε να σας σχεδιάσουμε το banner που τραβάει την προσοχή και «επικοινωνεί» άμεσα με τους πιθανούς σας πελάτες. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό γραφικών, μια επιλογή ειδικών γραμματοσειρών και πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας μπορούμε να σας παραδώσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Εξισορροπούμε τις ιδέες σας με ελκυστικά σχέδια για να προσελκύσουμε την προσοχή του κοινού-στόχου. Επαγγελματικά σχεδιασμένα γραφικά από μια εταιρεία ειδικών, όπως η OBS Technologies, μεταφέρουν πληροφορίες, προσφορές, προσκλήσεις και ότι άλλο έχει ως στόχο η ιδέα σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη δημιουργία γραφικών.

Μερικά από τα στοιχεία αυτά είναι ο σχεδιασμός, το περιεχόμενο, το μέγεθος και άλλες πτυχές. Η OBS Technologies, διατηρεί πάντοτε αυτά τα πράγματα στο μυαλό, ενώ παράγει ελκυστικά banner για τους πελάτες της.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού αφίσας


Έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα που έχει πολυετή εμπειρία στο να μεταφέρει το μήνυμα που επιθυμείτε μέσω συναρπαστικών αφισών. Εδώ, στο γραφείο μας, εστιάζουμε στο κεντρικό μήνυμα της προώθησης και, ως εκ τούτου, παράγουμε ένα σχέδιο που αγγίζει τη σωστή χορδή στο ακροατήριο. Αντί να χρησιμοποιήσουν ένα έτοιμο template, οι επαγγελματίες στην OBS Technologies δημιουργούν μοναδικά σχέδια. Πρώτα, όμως, κάνουν την ανάλογη έρευνα στο κοινό-στόχο, το αντικείμενο της αφίσας και φυσικά όλες τις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Αυτό τους βοηθάει να παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς και την επιχείρησή σας. Οι ειδικοί μας παραμένουν σε συνεχή επαφή με τους πελάτες και ενημερώνονται τακτικά ως προς τις λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριλάβουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Τύποι υπηρεσιών σχεδιασμού αφισών που παρέχουμε

Εκπαιδευτικές αφίσες

Επιστημονικές αφίσες

Αφίσες ταινιών

Ακαδημαϊκές αφίσες

Αφίσες έρευνας

Αφίσες ταξιδιών

Αφίσες εκδηλώσεων

Αφίσες Comic Book

Και οποιαδήποτε άλλη ιδέα μπορείτε να βάλετε στο νου σας!

Οι αφίσες αποτελούν ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ και προώθησης. Οι ειδικοί μας ξοδεύουν πολύ χρόνο δημιουργώντας ένα σχέδιο έτσι ώστε να κάνει κλικ στους περαστικούς αμέσως. Φροντίζουμε πάντα να κάνουμε την απαραίτητη έρευνα και τις σωστές ερωτήσεις σε εσάς σχετικά με τον στόχο σας, ώστε να παράγουμε για εσάς το σωστό αποτέλεσμα.

Πώς δουλεύουμε


Λαμβάνουμε τα απαραίτητα στοιχεία και της λεπτομέρειες του project από τον πελάτη

Σας παραδίνουμε ένα προσχέδιο και την γενική ιδέα που έχουμε για το αποτέλεσμα

Μετά την έγκριση του προσχεδίου αυτού, θα αναθέσουμε σε έναν ειδικό σχεδιαστή να ολοκληρώσει το έργο

Η τελική παραγωγή παρέχεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή WeTransfer (ανάλογα ποιον τρόπο προτιμάτε)

Κάνουμε όποιες τελικές αλλαγές ή προσαρμογές αν και όποτε το επιθυμείτε.

Γιατί να μας επιλέξετε;


Οι υπηρεσίες σχεδιασμού γραφικών αφίσας που προσφέρονται από εμάς, είναι το αποτέλεσμα εργαλείων αιχμής, επαγγελματικού λογισμικού και ωρών εργασίας. Ως μια εξαιρετικά ποιοτική εταιρεία, προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα λύσεων σχεδιασμού γραφικών που περιλαμβάνει σχεδιασμό φυλλαδίων, σχεδιασμό banner, και σχεδιασμό αφισών. Όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές, που βοηθούν τους πελάτες μας να συνεργάζονται μαζί μας, να διατηρούν τον προϋπολογισμό τους, και να προωθούν παράλληλα τα προϊόντα τους.

Το όφελος από τη χρήση όλων των παραπάνω είναι ότι συλλαμβάνουν ένα μεγαλύτερο τμήμα του κοινού με ελάχιστους συντελεστές και με αρκετά ταχύτερους ρυθμούς. Ως εργαλείο μαζικού μάρκετινγκ, η χρήση τους έχει αυξηθεί, ειδικά ως τεχνική προώθησης στα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά κέντρα.

Στην OBS Technologies, ως επαγγελματική εταιρεία γραφικού σχεδιασμού, προσφέρουμε μοναδικές αφίσες, οι οποίες είναι τέλειες για την επίδειξη του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.

Γραφικά για Flyers, Αφίσες & Banners
  • Έμπειροι σχεδιαστές με δημιουργικές ιδέες σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής
  • Χρήση επαγγελματικών γραφικών και γραφικών στοιχείων
  • Επαγγελματικά σχέδια, έτοιμα για εκτύπωση
  • Σχεδιασμός γραφικών στο μέγεθος που επιθυμείτε
  • Χρήση προσαρμοσμένων στα μέτρα σας σχεδίων

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδίασης αφισών και δείτε τη διαφορά. Νιώστε ελεύθεροι να έρθετε σε επαφή μαζί μας σήμερα και μπορούμε να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας