Search Engine Optimization (SEO)

Όλοι θέλουν να είναι στην πρώτη σελίδα, και ειδικότερα στην πρώτη θέση, αλλά δεν αξίζει ο καθένας να είναι εκεί. Η επιχείρησή σας, το εμπορικό σήμα και η ιστοσελίδα σας πρέπει να κερδίσουν το δικαίωμα αυτό. Η Google χρησιμοποιεί τώρα πάνω από 200 μεταβλητές στον αλγόριθμό της για την αξιολόγηση των ιστοσελίδων, ενώ πέρυσι υπήρχαν πάνω από 540 βελτιώσεις ποιότητας στον αλγόριθμό αναζήτησης.

Έχουμε σχεδιάσει τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξήσουν την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στα αλγοριθμικά (οργανικά) αποτελέσματα της Google. Έτσι θα έχετε μια ποιοτική, στοχοθετημένη, και σταθερά αυξανόμενη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Ότι κάνουμε, το κάνουμε εμείς οι ίδιοι χειροκίνητα χωρίς να χρησιμοποιούμε τεχνητά bots, διαδικασίες που οδηγούν στην αύξηση του spam score σας. Κάθε καμπάνια στην οποία εργαζόμαστε είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη πάνω στην επιχείρηση, τις ανάγκες και την ομάδα σας. Δεν πιστεύουμε ότι σε όλους τους πελάτες ταιριάζει η ίδια στρατηγική SEO, γι’ αυτό πριν αρχίσουμε μια καμπάνια φροντίζουμε να κάνουμε μια πολύ καλή έρευνα πάνω στο αντικείμενο της επιχείρησής σας, και φυσικά να συζητάμε μαζί σας.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

Πώς μπορεί να βοηθήσει η ομάδα SEO


Τα επιτεύγματα της ομάδας SEO είναι τόσο αξιοσημείωτα όσο και ποικίλα: από το να φέρουμε μικρά καταστήματα στην τοπική κυριαρχία, στην ενίσχυση καταστημάτων εθνικής εμβέλειας ώστε να είναι στην κορυφή του ανταγωνισμού. Η επιτυχία μας προέρχεται από την ποικιλομορφία της ομάδας μας: οι επιστήμονες υπολογιστών, οι προγραμματιστές, οι «γκουρού» της λογοτεχνίας, οι γραφίστες και πολλοί άλλοι προσφέρουν στους πελάτες μας πληθώρα ταλέντων. Δουλεύουμε διαρκώς για εσάς, για να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να σας ανεβάσουμε στα οργανικά αποτελέσματα.

Συμβουλές για το SEO

Σας βοηθάμε να ορίσετε τους στόχους του SEO και να αναπτύξετε μια ρεαλιστική στρατηγική μαζί μας. Μπορεί να έχετε εσωτερικές ομάδες μάρκετινγκ που χρειάζονται υποστήριξη και καθοδήγηση ή ίσως χρειαστεί να είμαστε εμείς η πλήρης και αποκλειστική σας ομάδα SEO. Δουλεύουμε και με τους δύο τρόπους και σας συμβουλεύουμε ως προς την καλύτερη προσέγγιση. Ότι από τα δύο και να επιλέξετε εμείς βρισκόμαστε στο πλευρό σας για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Λέξεις-κλειδιά και Έρευνα αγοράς

Οι «ισχυρές» λέξεις-κλειδιά και η έρευνα αγοράς βοηθούν στη στρατηγική SEO και μας επιτρέπουν να παρέχουμε ρεαλιστικές προβολές και προβλέψεις ευκαιριών στην αγορά σας. Δεν κάνουμε παράτολμες εκτιμήσεις ή υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε. Κάνουμε πάντα μια εξαιρετική έρευνα πάνω στις λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν καλύτερα την επιχείρησή σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχετε να προσφέρετε. Ακόμη, αποφεύγουμε τις λέξεις-κλειδιά που θα φέρουν τον λάθος κόσμο στην ιστοσελίδα σας, και δίνουμε παραπάνω προσοχή σε αυτές που θα σας φέρουν τους πιθανούς σας πελάτες.

Penalty Recovery

Η OBS Technologies έχει άφθονη εμπειρία στον έλεγχο των συνδέσμων και στην επισκόπηση των προφίλ backlink. Έχουμε βοηθήσει πολλές ιστοσελίδες να ανακτήσουν τις «δυνάμεις» τους μετά από αλγοριθμικές κυρώσεις της Google, καθώς και από μη αυτόματες ενέργειες από λάθη που έχουν κάνει οι ίδιοι ή τρίτα πρόσωπα στο παρελθόν. Με λίγα λόγια μια ποινή της Google είναι ο αρνητικός αντίκτυπος στις ταξινομήσεις αναζήτησης μιας ιστοσελίδας με βάση ενημερώσεις των αλγορίθμων αναζήτησης της Google ή με βάση χειροκίνητες αξιολογήσεις. Η ποινή μπορεί να είναι υποπροϊόν της ενημερωμένης έκδοσης αλγορίθμου ή σκόπιμη τιμωρία για διάφορες τεχνικές SEO Blackhat.

Link Building

Το Link Building θεωρείται ξεπερασμένη τεχνική για online marketing. Είναι συχνά ξεχασμένο ή δεν δίνεται το επίπεδο προσοχής και του χρόνου που του αξίζει, αλλά οι σύνδεσμοι εξακολουθούν να είναι η κύρια παράμετρος που χρησιμοποιείται στο σκορ, όσο αφορά την θέση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Το σημερινό link building περιλαμβάνει το μάρκετινγκ περιεχομένου που θα κάνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να «συζητούν» για την επιχείρησή σας στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα blog. Είναι σημαντικό να αποφεύγουμε τα link σε ιστοσελίδες με υψηλό spam score, ή τα εκατοντάδες link σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Στην OBS Technologies σας ενημερώνουμε για όλα τα όρια τα οποία πρέπει να τηρείτε ώστε να μην βρεθείτε με ποινή από την Google.

Marketing Περιεχομένου

Ο πυρήνας οποιασδήποτε εκστρατείας μάρκετινγκ είναι ένα συναρπαστικό περιεχόμενο και η ομάδα δημιουργών περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων, σχεδιαστών και προγραμματιστών, βοήθησε πολλές ειχειρήσεις να ανέβουν στα mainstream media, σε κορυφαίες δημοσιεύσεις και blogs. Δημιουργούμε για εσάς το απόλυτο περιεχόμενο, με τις σωστές λέξεις-κλειδιά, ύφος και εικόνες.

Ψηφιακό PR (προσωπικές σχέσεις)

Έχουμε αναπτύξει στενές σχέσεις και επαφές με μερικούς από τους πιο σημαντικούς publishers, bloggers, δημοσιογράφους και influencers σε διάφορους κλάδους και τομείς σε όλη τη χώρα. Εκείνοι μπορούν να μιλήσουν στον κόσμο για την επιχείρησή σας και με αυτό το τρόπο να σας κάνουν γνωστούς. Μπορεί αυτή η μέθοδος να αποτελεί έναν μεσαίο έως και μεγάλο προϋπολογισμό, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα αξίζει.

Γραφικά και διαδραστικό περιεχόμενο

Η ομάδα δημιουργών, σχεδιαστών και προγραμματιστών μας συνεργάζεται μαζί με τις ομάδες SEO και περιεχομένου μας για να να ερευνήσουν, να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν αξιοσημείωτα γραφικά & διαδραστικό περιεχόμενο για την επιχείρησή σας. Ένα τέτοιο περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στα μέτρα του αλγορίθμου της Google, θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να ανέβει στην ιεραρχία των οργανικών αποτελεσμάτων της Google και στα πρώτα της αποτελέσματα.

Search Engine Optimization (SEO)

Αύξηση του κοινού σας (Outreach)

Ακόμα και το πιο εξαιρετικό περιεχόμενο μπορεί να χαθεί στο διαδίκτυο σήμερα. Η ομάδα προσέγγισής μας SEO συνδέει την επιχείρηση και το επιμελημένο περιεχόμενό σας με τους πιο ισχυρούς influencers, για να σας βοηθήσουν να μιλήσετε για σας και να μοιραστείτε το μήνυμά σας.

Αναφορές & Ανάλυση

Αγαπάμε τα δεδομένα και παρέχουμε μηνιαίες αναφορές σχετικά με την προβολή, την ανάλυση, τις μετατροπές και τα έσοδα (ή την αξία), έτσι ώστε η απόδοση της καμπάνιας να μπορεί να αποδοθεί στην επένδυση SEO και σε ό, τι έχει σημασία για την εταιρεία σας. Σας ενημερώνουμε για το κάθε τι, και σας εξηγούμε για ποιόν λόγο γίνεται η κάθε αλλαγή στην ιστοσελίδα σας και η κάθε κίνηση.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας