Προβολή και Καμπάνιες στα Social Media

Ως ολοκληρωμένη υπηρεσία ψηφιακού μάρκετινγκ και προβολής στα social media, η ομάδα μας διαθέτει τις δεξιότητες και το πάθος να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να διαχειρίζεται κάθε πτυχή της καμπάνιας σας όσο αφορά το social media μάρκετινγκ.

Από το Facebook, στο Twitter και όποια άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να φανταστείτε, οι υπηρεσίες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων έχουν βελτιστοποιηθεί για το συγκεκριμένο τμήμα ακροατηρίου και έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τους επιχειρηματικούς στόχους σας με στοχοθετημένο περιεχόμενο, διαγωνισμούς, διαχείριση φήμης και online PR.

Οι καμπάνιες σας στα social media μπορούν να αυξήσουν οργανικά την ηλεκτρονική σας κοινότητα και μπορούμε να συνεργαστούμε με τους πιο σημαντικούς influencers. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μετρήσιμες και ουσιαστικές συνομιλίες σε όλες τις πλατφόρμες και να τις χρησιμοποιήσουμε για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, και να δημιουργήσουμε συζητήσεις και ντόρο γύρω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας σας. Θα βεβαιωθούμε ότι είστε μέρος πολλών συζητήσεων στα social media.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε πρακτικές στρατηγικές στα social media που ταιριάζουν με το κοινό-στόχο σας και την αντίληψή τους για την επιχείρησή σας. Είτε ψάχνετε για:

  • συνεχή διαχείριση της κοινότητας σας και των social media,
  • μια εκστρατεία «one-off engagement»,
  • να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε·

έχουμε την εμπειρία στην υλοποίηση καμπανιών στα social media. Οι καμπάνιες μας έχουν αποδώσει την επιτυχία και αναγνώριση της επιχείρησης που περίμεναν οι πελάτες μας, σε ένα πραγματικά ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

Η προσέγγισή μας στο social media marketing


Η προσέγγισή μας στα social media επικεντρώνεται σε οργανικά αναπτυσσόμενες κοινότητες και στην δημιουργία πλούσιου και ενδιαφέροντος περιεχομένου που θα τραβήξει το κοινό σας. Ταυτόχρονα, καταλαβαίνουμε ότι είναι σημαντικό να αποφέρετε έσοδα από την επένδυσή σας στα κοινωνικά μέσα. Στην OBS Technologies οι καμπάνιες μας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Πώς προσεγγίζουμε τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων


Οι, σε βάθος, έλεγχοι των social media πραγματοποιούνται συνήθως για όλους τους νέους πελάτες μας ώστε να μας βοηθήσουν να βρούμε την πιο αποτελεσματική στρατηγική. Αυτό μας επιτρέπει να καταλάβουμε πού βρίσκεστε στην κοινωνική σφαίρα, τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας και ποιός και πού είναι το κοινό-στόχος σας.

Ενσωμάτωση με το μάρκετινγκ και το PR της επιχείρησής σας


Πιστεύουμε ότι το social media marketing λειτουργεί καλύτερα όταν αντανακλά πραγματικά τις αξίες και τους στόχους των πελατών μας. Θέλουμε να δούμε τον εαυτό μας ως μια επέκταση της ομάδας σας στο τμήμα του μάρκετινγκ. Ακόμη, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η καμπάνια των social media αντανακλά και ενισχύει την τρέχουσα δραστηριότητα πάνω στο μάρκετινγκ και το PR. Προσφέρουμε, επιπλέον, ευκαιρία να κερδίσουμε κίνηση στις σελίδες σας στα social media και έσοδα για την επιχείρησή σας.

Αποδεικνύοντας την αξία μας


Χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία, μπορούμε να παρακολουθούμε τις συζητήσεις που γίνονται στα social media των ανταγωνιστών σας, τι αρέσει στον κόσμο να βλέπει και να διαβάζει, και τί περιεχόμενο βαριέται και αποφεύγει. Αυτό βοηθάει τόσο εμάς, όσο και εσάς να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο των social media στα μέτρα του κοινού σας, διατηρώντας συγχρόνως τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Οι σύμβουλοι κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρέχουν σε βάθος ανάλυση και αναφορές σε κάθε στάδιο της δουλειάς μας, έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν πλήρη διαφάνεια και να κατανοήσουν το αποτέλεσμα της καμπάνιας των social media στην επιχείρησή τους. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες που αποκτήσαμε για να ανατροφοδοτήσουμε σε μελλοντικές καμπάνιες, για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντα το καλύτερο δυνατό ROI (return of investment).

Προβολή και Καμπάνιες στα Social Media

Στην OBS Technologies έχουμε τις παρακάτω βασικές αρχές:


Βεβαιωνόμαστε ότι όλα όσα δημοσιεύουμε είναι υψηλού επιπέδου και ενθαρρύνουμε το κοινό σας να κάνει share και comment. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο μιας social media καμπάνιας, καθώς γνωρίζουμε ότι χωρίς καλό περιεχόμενο οι άνθρωποι είναι απίθανο να μοιραστούν τις δημοσιεύσεις σας.

Η απλή προώθηση των προϊόντων είναι κυνική και στερείται βάθους. Θέλουμε να έρθουμε κοντά με τους πιθανούς σας πελάτες και να αναπτύξουμε σημαντικές σχέσεις που οδηγούν σε αναγνώριση της επιχείρησής σας και σε πωλήσεις.

Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια κοινότητα στην οποία το κοινό σας θα νιώθει άνετα και ευχάριστα να συζητάει για την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα παρακινήσουμε τον κόσμο να δημιουργεί οποιουδήποτε είδους περιεχόμενο (εικόνες, βίντεο, post, σχολια, κ.α.) στην σελίδα σας στα social media (user generated content – UGC). Φυσικά αυτό γίνεται με διακριτικό αλλά αποτελεσματικό τρόπο, ο οποίος συμβαδίζει με τους κανονισμούς της κάθε πλατφόρμας.

Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μη δημοσιεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες των πελατών σας, να διατηρούμε την εμπιστοσύνη τους, και να παίρνουμε πάντα άδεια πριν από κάθε δημοσίευση. Παρέχουμε επίσης ακριβείς και ευανάγνωστες αναφορές σε όλα τα στάδια των καμπανιών μας.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με τη Στρατηγική των Social Media σας;


Σήμερα προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες κοινωνικών μέσων που μπορούν να παραδοθούν ξεχωριστά ή ως μέρος μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας ανάλογα με τους επιχειρηματικούς στόχους ή τον προϋπολογισμό σας.

Αυτά περιλαμβάνουν:

Διαχείριση του λογαριασμού σας στα social media

Όταν έχετε να αναλάβετε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της επιχείρησής σας, η διαχείριση των social media είναι ένα κομμάτι που μπορούμε να αναλάβουμε εμείς. Φροντίζουμε να ανεβάσουμε τους followers σας και με αυτόν τον τρόπο η επιχείρησή σας γίνεται πιο γνωστή και αυξάνονται οι πελάτες σας. Μπορούμε να συνεργαστούμε με την δικιά σας ομάδα του Social Media Marketing ή να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου αυτό το κομμάτι.

Διαγωνισμοί/Κληρώσεις στο Facebook (sweepstake)

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος λατρεύει να συμμετέχει τόσο σε διαγωνισμούς όσο και σε κληρώσεις. Πόσο μάλλον, όταν δεν υπάρχει κάποιο χρηματικό κόστος, αλλά μπορούν να το κάνουν «ακολουθόντας» την επιχείρησή σας στα social media, κάνοντας share τις δημοσιεύσεις σας ή με το να γίνουν μέλη του newsletter σας. Το δικό σας κέρδος, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ μεγάλης αξίας, αφού με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες σας δοκιμάζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και τα σχολιάζουν θετικά στα social media. Επίσης, αυξάνεται η αναγνωσιμότητα της επιχείρησής σας. Μία επιχείρηση που δωρίζει στους πελάτες της προϊόντα/υπηρεσίες είναι μία σίγουρη και δυναμική επιχείρηση, περήφανη για την ποιότητά τους.

Δημιουργία εκπτωτικών κουπονιών για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας (social coupons)

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε πάντα δώρα στους πελάτες σας, αλλά μια μικρή έκπτωση ανά διαστήματα, με τη χρήση μοναδικών κουπονιών, είναι αρκετή για να κάνουν αυτή την αγορά που τόσο περιμένετε!

Εξατομικευμένα applications στις ανάγκες της επιχείρησής σας (custom facebook applications)

Αν έχετε την οποιαδήποτε μοναδική ιδέα για μια εφαρμογή στα μέτρα της επιχείρησής σας, αλλά δεν γνωρίζετε πως να την υλοποιήσετε, τότε είμαστε η εταιρία που ψάχνετε. Στην OBS Technologies μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτές τις ιδέες και να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. Με αυτόν τον τρόπο φέρνετε την επιχείρησή σας στην σφαίρα της νέας τεχνολογικά ανεπτυγμένης εποχής.

Προσθήκη του μοναδικού σας λογότυπου στις φωτογραφίες σας(brand your photos)

Είναι σημαντικό να καθιερώνετε ως μοναδικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ώστε να μην μπορεί κάποια ανταγωνίστρια επιχείρηση να τις χρησιμοποιήσει προς όφελος της, δημιουργώντας πρόβλημα σε εσάς. Για αυτόν τον λόγο είμαστε δίπλα σας και σε αυτό το κομμάτι. Αν το επιθυμείτε μπορούμε να προσθέσουμε το λογότυπο σας στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στα social media, έτσι ώστε να φέρουν την μοναδική σας σφραγίδα.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας