Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. Σήμερα, οι περισσότερες φυσικές επιχειρήσεις στρέφονται προς τον online χώρο. Το να έχετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα που αντιπροσωπεύει την εταιρική σας ταυτότητα και την επιχείρησή σας, είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Μην ξεχνάτε ότι η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι mobile friendly.

Εάν μιλάμε για μια online επιχείρηση, είναι προφανές ότι μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητη. Αλλά πώς θα έχει αντίκτυπο η ιστοσελίδα σας; Στο κάτω κάτω, ανταγωνίζεστε εκατομμύρια άλλους χρήστες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια κερδοφόρα θέση στην υπάρχουσα αγορά. Η εταιρία προώθησης ιστοσελίδων OBS Technologies, μετά από πολυετή εμπειρία, μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα μας δουλεύει για εσάς και την επιχείρησή σας, συμβουλεύοντας σας για τις σωστές στρατηγικές προώθησης ιστοσελίδων, και κάνοντας όλα τα απαραίτητα βήματα.

Η προώθηση μιας ιστοσελίδας δεν είναι δύσκολη, αλλά δεν είναι και τόσο απλή. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η προώθηση ιστοσελίδων είναι μια σύνθετη δραστηριότητα που επηρεάζεται από πολλές απρόβλεπτες μεταβλητές. Όταν περιμένετε κάτι να φέρει θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να έχετε τις αναγκαίες γνώσεις, θα συνειδητοποιήσετε σύντομα ότι όλα έχουν πάει απίστευτα λάθος.

 

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

Διαφήμιση στο Google AdWords


Το Google AdWords είναι η πλατφόρμα διαφήμισης της Google, όπου οι διαφημίσεις προβάλλονται στους χρήστες όταν πραγματοποιούν μια αναζήτηση. Τα άμεσα πλεονεκτήματα του Google AdWords είναι ότι βελτιώνει την προβολή της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας και φέρνει ταχύτερα αποτελέσματα.

Το Google AdWords αντιπροσωπεύει το 41% ​​των 200 δισεκατομμυρίων ευρώ παγκοσμίως για τις δαπάνες διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Με τα χρόνια, με τη μετατροπή του μάρκετινγκ από το παραδοσιακό σε online, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως μέσο προώθησης της εταιρίας τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το διαδίκτυο να έχει πλέον πολύ έντονο ανταγωνισμό. Εκτός από τις επιχειρήσεις, ακόμη και οι καταναλωτές βασίζονται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο για να αποφασίσουν τι θα αγοράσουν.

Λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω σκέψη, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο. Έτσι, το Google AdWords είναι η άμεση λύση που βοηθά τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν άμεσα τους καταναλωτές και να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στην OBS Technologies έχουμε μεγάλη πείρα στην χρήση του Google AdWords, και ποτέ δεν παύουμε να μαθαίνουμε νέες στρατηγικές και τρόπους να ανεβάσουμε την επιχείρησή σας.

Το ίδιο το Google AdWords αποτελεί πλεονέκτημα για τους διαφημιζόμενους αφού επιταχύνει τη διαδικασία δημιουργίας εσόδων. Εμείς θα βελτιστοποιήσουμε στο μέγιστο την λειτουργία του για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εκτός από τα παραπάνω, το Google AdWords έχει προσθέσει πολλά χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των οφελών και την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Με την OBS Technologies μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι διαφημιστικές σας καμπάνιες στο Google AdWords θα σας φέρουν χιλιόμετρα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Search Engine Optimization (SEO)


SEO σημαίνει βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Πρόκειται για ένα σύνολο κανόνων για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να μπορεί να επιτύχει υψηλότερες βαθμολογίες στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την ποιότητα μιας ιστοσελίδας, καθιστώντας την φιλική προς το χρήστη, ταχύτερη και με ευκολότερη πλοήγηση. Το SEO μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, καθώς ολόκληρη η διαδικασία έχει ορισμένους κανόνες (ή κατευθυντήριες γραμμές), ορισμένα στάδια και ένα σύνολο ελέγχων.

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, το μάρκετινγκ SEO είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Στην OBS Technologies δουλεύουμε σκληρά και ενημερωνόμαστε συνεχώς, για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Οι μηχανές αναζήτησης εξυπηρετούν εκατομμύρια χρήστες καθημερινά αναζητώντας απαντήσεις στις ερωτήσεις τους ή για λύσεις στα προβλήματά τους. Αν έχετε μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), το SEO μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε στοχευμένη επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης. Όλα αυτά φυσικά χωρίς να πληρώνετε για διαφημίσεις.

Μπορούμε να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στις κορυφαίες θέσεις, με στόχο φυσικά να φτάσετε την πρώτη θέση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Έτσι, θα έχετε το πλεονέκτημα να επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας η πλειοψηφία των χρηστών (πάνω από το 65%). Με την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, αυξάνετε την εμπιστοσύνη προς την ιστοσελίδα σας. Κάτι τέτοιο αυξάνει, κατά συνέπεια, τις πιθανότητες να ξαναχρησιμοποιήσει ο καταναλωτής τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Το SEO που θα κάνει η ομάδα της OBS Technologies στην ιστοσελίδα σας μπορεί πάντα να σας φέρει μπροστά από τον ανταγωνισμό σας. Αν δύο ιστοσελίδες πωλούν το ίδιο προϊόν, η βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης έχει παραπάνω πιθανότητες να έχει περισσότερους πελάτες και να κάνει περισσότερες πωλήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε άμεσα τα απαραίτητα βήματα για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Προώθηση και Καμπάνιες στα Social Media


Η προώθηση στα social media είναι η χρήση πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης για να επιτύχετε πολλούς σκοπούς:

  • για να συνδεθείτε με το κοινό σας,
  • για να δημιουργήσετε την εταιρική σας ταυτότητα,
  • για να αυξήσετε τις πωλήσεις,
  • και για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Αυτό περιλαμβάνει τη δημοσίευση μεγάλης ποσότητας ποιοτικού περιεχομένου στα προφίλ των κοινωνικών σας μέσων, την ακρόαση και την αφοσίωση των οπαδών σας, την ανάλυση των αποτελεσμάτων σας και τη χρήση διαφημιστικών καμπανιών social media. Στην OBS Technologies φροντίζουμε όλα αυτά να είναι καλυμμένα με το παραπάνω. Είμαστε ειδικοί στο να φέρνουμε τον κόσμο στην… «εξώπορτα» της ιστοσελίδας σας!

Οι κύριες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (προς το παρόν) είναι το Facebook, το Instagram, το Twitter, το LinkedIn, το Pinterest, το YouTube και το Snapchat.

Υπάρχουν επίσης διάφορα εργαλεία διαχείρισης κοινωνικών μέσων που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις πλατφόρμες social media που αναφέρονται παραπάνω. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα της αγοράς, και σε συνδυασμό με τα χρόνια εμπειρίας μας, σας φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είτε θέλετε να ενισχύσετε την εταιρική σας ταυτότητα είτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε δημιουργώντας τις κατάλληλες καμπάνιες στα social media για να προωθήσουμε την επιχείρησή σας.

Ενημερωθείτε σχετικά με την προώθηση και τις καμπάνιες στα social media στην αντίστοιχη σελίδα, και μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για να διαμορφώσουμε μαζί την στρατηγική που ταιριάζει και θα ανεβάσει την δική σας επιχείρηση!

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας