Κατασκευή E-Shop

Εξειδικευμένες Λύσεις Κατασκευής E-Shop

Έχετε πάει ποτέ σε ένα κατάστημα που δεν είχε ταμειακή μηχανή, ή ζητήσατε τον λογαριασμό σε ένα εστιατόριο μόνο και μόνο για να σας ενημερώσουν ότι θα μπορούσατε να το διευθετήσετε ταχυδρομικώς; Δεν το νομίζουμε! Κάθε πωλητής χρειάζεται ένα γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα επεξεργασίας πληρωμών και το e-shop δεν διαφέρει – ειδικά όταν το ηλεκτρονικό κατάστημά σας είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Στην OBS Technologies ειδικευόμαστε στην κατασκευή e-shop ή αλλιώς ιστοσελίδων e-commerce. Έχουμε μια εξαιρετική φήμη για τη δημιουργία ειδικών ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου που υλοποιούν ποικίλες λύσεις για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα είτε για εξειδικευμένο σύστημα κρατήσεων, μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Η ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων e-commerce και κατασκευής e-shop στην Αθήνα θα συνεργαστεί μαζί σας για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση μάρκετινγκ η οποία έχει ήδη αποδώσει σε περισσότερες επιχειρήσεις από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Συχνά υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας – αλλά και αυτές των πελατών τους – με ιστοσελίδες που βρίσκονται στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

Με εφόδιο την Εμπειρία στο Marketing


Υπάρχουν χιλιάδες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων e-commerce. Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως την καλύτερη εταιρία στον κλάδο ανάπτυξης και προγραμματισμού; Μπορεί να βρείτε ένα επιτυχημένο γραφείο σχεδιασμού e-shop, αλλά μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του μάρκετινγκ; Αν όχι, είστε ένα βήμα πίσω στον ανταγωνισμό. Η υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου στην Αθήνα συνδυάζει όμορφο σχεδιασμό με στρατηγικό μάρκετινγκ. Διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας βλέπεται από χιλιάδες πιθανούς πελάτες στο διαδίκτυο. Με όλα τα project σχεδιασμού ιστοσελίδων μας, δημιουργούμε ιστοσελίδες που φέρνουν κόσμο και τον μετατρέπουν σε ευχαριστημένους πελάτες.

Βελτιστοποιημενα για Κινητα και Tablet


Δημιουργούμε όλες τις ιστοσελίδες μας με ευέλικτο σχεδιασμό (responsive web design) για να βεβαιωθούμε ότι εμφανίζονται σωστά σε όλες τις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Βεβαιώνοντας ότι το κατάστημά σας λειτουργεί καλά σε κάθε μέγεθος οθόνης, ανοίγεστε σε μια πολύ ευρύτερη πελατειακή βάση, συμπεριλαμβανομένου του 56% των χρηστών smartphone που χρησιμοποιούν τακτικά τα τηλέφωνα τους για να αγοράσουν μέσω διαδικτύου.

Τα e-shop που σχεδιάζουμε φαίνονται άψογα σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο. Προσφέροντας, έτσι, μια πλήρης βελτιστοποιημένη εμπειρία για τον χρήστη. Το responsive web design είναι η μόνη λύση για περισσότερες μετατροπές και σωστή διαχείριση φήμης της επιχείρησής σας που κερδίζει τους πελάτες (winning brand reputation). Οι πελάτες έχουν την απαίτηση να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται άμεσα, ειδικά όταν αγοράζουν ηλεκτρονικά. Η e-commerce ιστοσελίδα σας πρέπει να ανοίγει σε δευτερόλεπτα για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες σας δεν θα χάσουν το ενδιαφέρον τους. Ας πούμε ότι ένα 90% των επισκεπτών βλέπει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από ένα smartphone. Αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται σωστά σε κινητά, tablet και άλλες παρόμοιες συσκευές, αυτή θα οδηγήσει σε σημαντική απώλεια μετατροπών, και επομένως πωλήσεων. Σας βεβαιώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ. Οι ιστοσελίδες e-shop που δημιουργούμε είναι γρήγορες, κομψές και φορτώνουν σαν αστραπή. Μπορούμε ακόμη να σχεδιάσουμε μαζί τη κατάλληλη για το κατάστημά σας εφαρμογή για κινητά.

Ποιοτικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη

Έχοντας ως βάση ένα γραφείο στην Αθήνα, καταλαβαίνουμε πόσο απαιτητική μπορεί να είναι η προώθηση σε μία μεγάλη πόλη. Βοηθάμε τους πελάτες μας να ξεχωρίσουν μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και να γίνουν οι αυθεντίες του είδους τους. Οι ειδικοί που εργάζονται πάνω στην e-commerce ιστοσελίδα σας είναι επαγγελματίες στην κατασκευή e-shop για μέγιστη απόδοση. Είτε πρόκειται για μία ιστοσελίδα e-commerce με πλήρη βελτιστοποίηση και λειτουργικότητα για άμεσες αγορές, είτε για μία εταιρική ιστοσελίδα, είτε ένα brochure website, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Εμπιστευτείτε μας όταν σας λέμε ότι τα έχουμε δει όλα. Έχουμε συνεργαστεί με πελάτες που καλύπτουν πολλούς διαφορετικούς κλάδους της βιομηχανίας, με διαφορετικούς στόχους.

Και επειδή μία πανέμορφη βιτρίνα καταστήματος είναι πολύ πιο πιθανό να φέρει πελάτες και να ψωνίσουνε, βάζουμε τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια στο σχεδιασμό και την αισθητική όπως κάνουμε στην κατασκευή.

Εξειδικευμένες Λύσεις Κατασκευής E-Shop

Εύχρηστο


Εύκολο στη χρήση με τις πιο
επίκαιρες λύσεις κατασκευής e-shop

Απλή διαδικασία για τη δημιουργία
προσφορών και εκπτώσεων

Πλήρη στατιστικά
πωλήσεων

Απλή κατηγοριοποίηση
προϊόντων

Δυναμική διαχείριση
παραγγελιών και προϊόντων

Λίστα επιθυμιών
και αγαπημένων

Εύκολο στη διαχείριση
των αποθεμάτων

Λογαριασμοί πελατών για την απλούστευση των επαναλαμβανόμενων αγορών

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης


Γιατί η ιστοσελίδα σας χρειάζεται SEO; Ποια είναι η διαδικασία; Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι απαραίτητη, εάν θέλετε να διατηρήσετε μια σταθερή ροή οργανικής κυκλοφορίας. Προσφέρει στην ιστοσελίδα σας τη μακροζωία μιας εταιρείας που κινείται προς τα εμπρός. Αυτό που είναι υπέροχο στην υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων μας είναι ότι περιλαμβάνει επαγγελματική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς από διαφορετικά υπόβαθρα, όπως SEO, τεχνικό, δημιουργικό σχεδιασμό και κοινωνικά μέσα. Προχωράμε αυτό το έξτρα χιλιόμετρο για να εξασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα εκπληρώσει τις δυνατότητές της.

Η ομάδα μας επικεντρώνεται στην απόκτηση συνδέσμων από ιστοσελίδες υψηλού κύρους (high domain authority) που αυξάνουν την επισκεψιμότητά σας και ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν θέλετε να “μετατρέψετε” γρήγορα. Η εξειδικευμένη ομάδα μάρκετινγκ θα δημιουργήσει το κατάλληλο περιεχόμενο που θα οδηγήσει τους πελάτες σας ένα βήμα πιο κοντά σε μια μετατροπή. Φυσικά, όλο το περιεχόμενο θα βελτιστοποιηθεί με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι πελάτες για να βρουν την επιχείρησή σας. Θα σας μετακινήσουμε ψηλότερα στην κατάταξη και θα αυξήσουμε μαζικά το ποσοστό μετατροπής σας.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία στις Πληρωμές


Χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα συστήματα επεξεργασίας πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των SagePay, WorldPay, Google Checkout και Paypal, μπορούμε να σας προσφέρουμε το δικό σας σύστημα e-shop που φροντίζει τα πάντα, από την επεξεργασία των πληρωμών μέχρι τα στατιστικά. Προσφέρουμε επίσης τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας για τις απάτες και τους κινδύνους στο διαδίκτυο, ενσωματώνοντας τους μηχανισμούς MasterCard και Verified by Visa μαζί με πιστοποιητικά SSL Extended Validation, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα γνωρίζοντας ότι όλες οι συναλλαγές σας είναι 100% ασφαλείς.

Κατασκευή E-shop

Δυνατές Στρατηγικές Πώλησης για την Μετατροπή των Επισκεπτών σε Πελάτες


Προσωπικές συστάσεις προϊόντος (recommendations)

Προσωπικές συστάσεις προϊόντος (recommendations)

Ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται όταν ένας πελάτης εγκαταλείπει το καλάθι του, ζητώντας του να επανεξετάσει

Απλό check out

Απλό check out

Φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός

Φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός

Λειτουργικότητα WordPress:


Αυτό που ξεκίνησε ως ταπεινή πλατφόρμα blogging είναι πλέον το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο. Το 29% του συνόλου του Διαδικτύου είναι φτιαγμένο σε WordPress. Είναι φανταστικό επειδή είναι απίστευτα απλό στη χρήση. Στην πραγματικότητα είναι τόσο απλό που θα μπορούσατε να το διαχειριστείτε και μόνοι σας.

Είναι επίσης φιλικό προς το SEO, το οποίο είναι ο λόγος που τόσα πολλά WordPress sites κατατάσσονται στην κορυφή της Google. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες δωρεάν και επί πληρωμή plugins που σας βοηθούν να αυξήσετε τη λειτουργικότητα του e-shop σας. Το Yoast SEO είναι ένα από αυτά τα δημοφιλή plugin που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Προσφέρει μια ανάλυση των όσων μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις σελίδες και τα άρθρα σας για τις μηχανές αναζήτησης.

Υπηρεσία παρακολούθησης


Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι η ιστοσελίδα σας να λειτουργεί όπως πρέπει και να παραδίδει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Μετά από το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, παραμένουμε σε επαφή για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα σας ανατεθεί ένας ειδικός στον σχεδιασμό ιστοσελίδων e-commerce που θα είναι έτοιμος να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε από την αρχική επαφή έως την ολοκλήρωση του project.

Μηνιαίες αναφορές


Αν επιλέξετε να παραμείνετε ως ένας πελάτης SEO, πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια. Έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή! Μια ιστοσελίδα δεν μπορεί να διατηρήσει τις κορυφαίες θέσεις της χωρίς συνεπή βελτιστοποίηση τόσο εκτός ιστοσελίδας (off-site) όσο και επί ιστοσελίδας (on-site). Θα αναλάβουμε τον έλεγχο του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο για να σας προσφέρουμε αποτελέσματα που διατηρούν τη θέση σας ως ηγέτης της αγοράς.

Κάθε μήνα θα στέλνουμε αναφορές που υπογραμμίζουν σαφώς τι λειτουργεί και τι επιδιώκουμε να βελτιώσουμε. Αυτό κρατά την ιστοσελίδα σας σε εξέλιξη και συνεχώς κινείται προς τα εμπρός. Φυσικά, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Διατηρούμε τακτική επαφή με τους πελάτες μας για να βεβαιωθούμε ότι βρίσκονται πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με εμάς.

Επικοινωνήστε με ένα μέλος της φιλικής μας ομάδας από το τμήμα σχεδιασμού ιστοσελίδων e-commerce στο 211 80 05 101. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας αποστείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

Επιλέξτε την εταιρία OBS Technologies ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ιστοσελίδα που φαίνεται υπέροχη και παρέχει εκπληκτική εμπειρία πελάτη για όλους όσους ψωνίζουν στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας