Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΛΕΤΕ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ DESIGN ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ;

Η επαγγελματική μας ομάδα κατασκευής ιστοσελίδων στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία αιχμής στην κατασκευή ιστοσελίδων. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο ιστοτοπός σας δεν θα έχει προβλήματα ταχύτητας ή συμβατότητας σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί ο πελάτης σας.

Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες μεταβλητές οι οποίες διασφαλίζουν την επιτυχία της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Η ομάδα μας έχει άριστη γνώση όλων των μεταβλητών. Γνωρίζετε πως να χρησιμοποιήσετε ένα “call to action” αντικείμενο? Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι το “above the fold”?

Εδώ στην OBS Technologies, προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδων για όλους τους τύπους εταιρειών, προσαρμοσμένες έτσι ώστε να ταιριάζουν στην μοναδική σας επιχείρηση. Από απλές ιστοσελίδες που παρέχουν πληροφορίες για την επιχείρησή σας, σε πιο προηγμένες ιστοσελίδες όπως E-commerce – οι οποίες λαμβάνουν πληρωμές απευθείας από τον καταναλωτή για εσάς. Η δική μας εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση με τον σεβασμό που της αξίζει.

Επικοινωνήστε Με Έναν Ειδικό Web Developer Από Την Ομάδα Μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!


250+ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΕ
16+ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Η ιστοσελίδα σας, ουσιαστικά είναι το εμπορικό σας σήμα στο διαδίκτυο. Μπορεί να επηρεάσει το πως οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται την επιχείρησή σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο μέσος καταναλωτής παίρνει μια απόφαση στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα της επίσκεψής του σε έναν ιστότοπο.  Θα δημιουργήσουμε για σας μία επαγγελματική εικόνα τόσο ελκυστική, που θα προκαλεί τον καταναλωτή να καλέσει την επιχείρησή σας για περισσότερες πληροφορίες!
Κατά τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου σχεδιασμού ιστοσελίδας, πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα για την επιχείρησή σας. Μαζί ξεκινάμε να δημιουργούμε μια ενιαία γραμμή κώδικα, μέχρι να καταλήξουμε στην τέλεια διάταξη και δομή για την οποία συμφωνούμε και οι δύο. Με σεβασμό σε σας αλλά και στις ανάγκες της επιχείρησής σας ξεκινάμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και εγγυόμαστε ότι θα την αγαπήσετε όταν ολοκληρωθεί.


Δεν είμαστε απλά ακόμα μία ομάδα κατασκευής ιστοσελίδων στην Ελλάδα. Υποσχόμαστε μια εκπληκτική ιστοσελίδα που θα προωθήσει το εμπορικό σας σήμα και όνομα. Η επαγγελματική μας εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων στην Ελλάδα επικεντρώνεται στις μικρές λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας να δημιουργήσει σειρά από τηλέφωνα στην επιχείρησή σας.

Θέλετε μια Ferrari που απλά κάθεται εκεί,
ή θέλετε να φτάσετε τα 0-100Km/h σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα?


Μια ιστοσελίδα είναι παρόμοια με την ανάγνωση ενός βιβλίου. Ο επισκέπτης πρέπει να κατευθύνεται σωστά στην αναζήτηση ενός προϊόντος χωρίς να χάνεται σε έναν λαβύρινθο πληροφοριών. Θα μπορούσατε να φανταστείτε να παραδώσετε σε κάποιον έναν σπασμένο χάρτη για να βρεί το εκπληκτικό σας προϊόν ή την υπηρεσία σας; Αυτό μπορεί να συμβεί όταν δεν εξετάζετε τις συνολικές λειτουργίες μιας ιστοσελίδας.
Η OBS Technologies είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων στην Ελλάδα, η οποία εξασφαλίζει ότι οι πελάτες δεν θα χαθούν καν ούτε  κατά την αναζήτηση της λύσης (του προϊόντος σας).

ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ Η OBS TECHNOLOGIES ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΩΣΤΑ?

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ WORDPRESS

Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων. Είναι φιλικό προς το χρήστη, επιτρέποντας σε έναν μη προγραμματιστή ιστοσελίδων να κάνει μικρές αλλαγές και αρκετά ενημερωμένο ώστε να παρέχει τις πιο προηγμένες λειτουργίες για έναν ιστότοπο μίας επιχείρησης. Η OBS Technologies είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής WordPress στην Ελλάδα. Να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε μια επαγγελματική δουλειά σε στην πιο προσιτή τιμή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-COMMERCE

Ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα; Με όλο και περισσότερους καταναλωτές να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο για να κάνουν τις αγορές τους, γιατί να ανοίξετε ένα κατάστημα σε τοπικό επίπεδο; Υπάρχουν διαθέσιμες διάφορες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων E-commerce. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή που θα ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Ο δικτυακός σας τόπος E-commerce πρέπει να είναι απλός στη χρήση από τους καταναλωτές. Οι ειδικοί web development μας έχουν πολυετή εμπειρία για να εξασφαλίσουν ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα έχει πλήρη επιτυχία!

SHOPIFY EXPERTS ΕΛΛΑΔΑ

Το Shopify γίνεται γρήγορα η πιο δημοφιλής επιλογή E-commerce, οι πιστοποιημένοι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα. θα διασφαλίσουν ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι βελτιστοποιημένο, με αποτέλεσμα να πουλά τα προϊόντα σας. Με μια ποικιλία υπηρεσιών κατασκευής Shopify – είτε προσαρμόζουμε το Shopify σας ώστε να είναι μοναδικό για την επιχείρηση σας ή να χρησιμοποιήσουμε ένα Θέμα Shopify που έχετε επιλέξει. Αν ψάχνετε για προγραμματιστές Shopify στην Ελλάδα – η ομάδα των ειδικών Shopify στην Ελλάδα είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Η δημιουργική μας ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων στην Ελλάδα αγαπά τις συναντήσεις με κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης για να μάθει τι τους καθιστά μοναδικούς. Τότε θα μεταφέρουμε αυτή την ιστορία στον ιστότοπό σας μέσω όμορφων εικόνων και εμπλουτισμένου περιεχομένου – ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του ιστότοπού σας θα προσελκύσουν το κοινό σας να συνεχίσει εξερευνώντας κάθε γωνιά της επιχείρησής σας

Ποιος μπορεί καλύτερα να σχεδιάσει και να αναπτύξει την ιστοσελίδα της εταιρείας σας, από την κορυφαία εταιρεία SEO στις Ελλάδα; Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα αριστούργημα, που όμως κανείς δεν το βλέπει. Η ομάδα δημιουργίας ιστότοπων της Ελλάδας έχει εκπαιδευτεί σε όλα τα θέματα σε SEO. για το λόγο αυτό θα δημιουργήσουμε έναν ισχυρό ιστότοπο φιλικό προς το SEO που θα φαίνεται τόσο καλό όσο να προσελκύει επισκέπτες.

Η περιήγηση μέσω κινητής τηλεφωνίας στο συνολικό χρόνο του internet έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 2014 (26%) έως το 2019 (48%), λόγω της εξέλιξης των κινητών συσκευών. Άλλος ένας λόγος δηλαδή για τον οποίο απαιτείται η κατασκευή ιστοσελίδας. Μία ιστοσελίδα πρέπει να είναι φιλική προς τα κινητά για οποιαδήποτε συσκευή. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι χτισμένες με γνώμονα την εξέλιξη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πού κατευθύνεται το μέλλον.

0
%
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
+
Κατασκευές Ιστοσελίδων
0
+
Ενσωμάτωση / Μετατροπές σε WordPress
0
ΕΚ+
Επισκέπτες έχουν δει την Ιστοσελίδα μας

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ WEBSITE DEVELOPMENT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ;


Εστιάζουμε σε περισσότερα σημεία από την απλή εμφάνιση μιας ιστοσελίδας. Δεν ολοκληρώνουμε απλά τελειώνοντας την κατασκευή μίας ιστοσελίδας, συνεχίζουμε μέχρι αυτό να μετατρέψει και να σας βοηθήσει να χτίσετε την επιχείρησή σας. Η υπόσχεσή μας σε εσάς είναι μια εταιρική σχέση. Η σχέση μας τροφοδοτείται από την επιτυχία της επιχείρησής σας. Απλά δημιουργώντας μια εκπληκτική ιστοσελίδα δεν είναι αρκετό στη σημερινή εποχή. θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ένα σχέδιο μάρκετινγκ ή αλλιώς να είστε προετοιμασμένοι για την αποτυχία.

Καινοτομία

Αν ψάχνετε για έναν συνεργάτη που ακολουθεί τυφλά εντολές – δεν είμαστε η κατάλληλη ομάδα για εσάς. Θα συνεχίσουμε να αμφισβητούμε την επιτυχία και την τελειότητα της επωνυμίας σας – προσφέροντας προτάσεις και σχόλια όταν απαιτείται.

Υποστήριξη

Η Υποστήριξη 5 Αστέρων είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο! Η ομάδα υποστήριξής μας αγαπά να βοηθά τους πελάτες μας. Απλά καλέστε μας όποτε νιώθετε χαμένοι ή απλά χρειάζεστε να υλοποιήσετε μερικές καινούργιες ιδέες από εμάς!

Τεχνολογία

Ως ηγέτης στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, πρέπει να συνεχίσουμε να ερευνάμε την ασφαλέστερη και αποδοτικότερη τεχνολογία στην αγορά. Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην εξοικονόμηση χρόνου της ομάδας σας με ενοποιήσεις μεταξύ διαφορετικών πηγών!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!


Προσαρμοσμένο web design με στόχο τις κατάλληλες μετατροπές για την επιχείρησή σας. Θα δημιουργήσουμε μόνο σχέδια που επικεντρώνονται στο SEO, επειδή η επιτυχία δεν είναι μόνο ένας καλός σχεδιασμός, αλλά και ένας που εμφανίζεται στο Google. Παρακολουθούμε τις κατατάξεις SEO και το Google Analytics για να διασφαλίσουμε ότι προχωράμε στους στόχους σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τι μπορεί να κάνει μια επιχείρηση Web Development στη Ελλάδα για την επιχείρησή σας!

ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Βήμα 1

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η βραβευμένη δημιουργική μας διαδικασία ξεκινά με μια φάση έρευνας, όπου ο σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε την εταιρεία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το κοινό που είναι και ο στόχος σας. Το επόμενο βήμα είναι να αναπτύξετε μια προσαρμοσμένη στρατηγική που να ανταποκρίνεται στον στόχο σας

Βήμα 2

DESIGN MOCKUPS

Εξασφαλίζοντας ότι η εμπειρία των χρηστών του δικτυακού σας τόπου σας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές σας, αναπτύσσουμε αρχικά mockups για να βοηθήσουμε στην ταυτοποίηση των ζητημάτων σε πρώιμο στάδιο. Η δυνατότητα να λαμβάνουμε πληροφορίες από εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τον τέλειο σχεδιασμό σε αυτό που γνωρίζουμε ότι θα αγαπήσετε.

Βήμα 3

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Μόλις δημιουργήσουμε το τέλειο προσχέδιο, θα ανεβάσουμε τα μανίκια μας και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της δημιουργίας. Αυτό παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του χρονικού πλαισίου για προφανείς λόγους, αλλά θα σας ενημερώνουμε σε κάθε βήμα της εργασίας. Με την OBS Technologies δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Είμαστε ειδικοί όσο αφορά την ανάπτυξη ιστοσελίδων και τον προγραμματισμό.

Βήμα 4

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΝ INTERNET

Τελικά – Είναι ώρα! Αλλά πριν το κάνουμε, θα διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα ανταποκρίνεται πλήρως στις δοκιμές μας. Θα περάσουμε από κάθε λειτουργία για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας και για να εκπαιδεύσουμε εσάς ή την ομάδα σας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ολοκαίνουργιου ιστοτόπου σας! Μπορούμε ακόμη να σχεδιάσουμε μαζί ένα application για την εταιρία σας, σε λογισμικό Android, iOS και Web. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το επόμενο βήμα!

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας