Πολιτική Επιστροφής

Πριν επιστρέψετε ένα πρόσθετο:

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με κάποιο πρόσθετο, ενδέχεται να υπάρχουν άλλες επιλογές προτού ζητήσετε επιστροφή:

  • Εάν έχετε αγοράσει και κατεβάσετε λογισμικό και χρειάζεστε βοήθεια για εγκατάσταση ή / και ενεργοποίηση, στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] ή καλέστε μας στο +30 211 800 5101.
  • Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη με ένα προϊόν λογισμικού OBS Technologies, στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] ή καλέστε μας στο +30 211 800 5101.
  • Εάν θέλετε να επιστρέψετε την αγορά που πραγματοποιήσατε τις τελευταίες τριάντα ημέρες, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] αναφέροντας σαφώς τους λόγους σας.

Πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής

Παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής μόνο όταν:

Το λογισμικό που έχετε προμηθευτέι από εμάς δεν λειτουργεί με τον τρόπο που αναφέρουμε στον ιστότοπό μας.
Το λογισμικό δεν είναι ολοκληρωμένο και έχει σφάλματα.
Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε πως το λογισμικό στην ιστοσελίδα σας δεν λειρουργεί όπως θα έπρεπε και είναι δικό μας σφάλμα.

Δεν έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης όταν:

Το λογισμικό που έχετε προμηθευτεί από εμάς λειτουργεί με τον τρόπο που αναγράφεται στην περιγραφή του, στον ιστότοπό μας.
Σε περίπτωση που ζητήσετε υπαναχώρηση γιατί το προϊόν δεν λειτουργεί με τον τρόπο που επιθυμείτε χωρίς αυτό να περιγράφεται στο προϊόν κατα την ώρα της αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μας πριν την αγορά σας.
Εάν έχει γίνει μεταφόρτωση τουλάχιστον μια φορά το λογισμικό.
Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Κριτήρια επιστροφής


Δεν γίνονται επιστροφές σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση. Στην OBS Technologies σας προσφέρουμε μερικές φορές δοκιμαστικές εκδόσεις για πρόσθετα, με μοναδικό σκοπό να επιτρέπουν στους πελάτες να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες να εγκαταστήσουν αυτές τις δοκιμαστικές εκδόσεις αν είναι διαθέσιμες για να εξασφαλίσουν ότι θα λειτουργήσουν στο σύστημά τους πριν αγοράσουν.

Κατά την επιστροφή του πρόσθετου, το πρόσθετο πρέπει να έχει τερματίσει την άδεια χρήσης στην ιστοσελίδα στην οποία χρησιμοποιείται και να διαγραφεί από αυτή την ιστοσελίδα. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να υπογράψετε μια ηλεκτρονική επιστολή καταστροφής ως προϋπόθεση της επιστροφής σας για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε απεγκαταστήσει και δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα του προϊόντος. Το License Key για αυτά τα προϊόντα θα αποκλειστεί και δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο στο μέλλον.

Για διαφημιστικά είδη και πακέτα, όλα τα συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται μαζί. Όταν αγοράζεται ένα πακέτο και επιστρέφετε μόνο ένα μέρος του πακέτου, η έκπτωση είναι άκυρη και συνεπώς η συνολική έκπτωση θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής.

Μπορούμε να παρατείνουμε την περίοδο επιστροφής 30 ημερών κατά τη διάρκεια διακοπών ή σε άλλες περιόδους. Αν κατά την πραγματοποίηση της αγοράς διαφημίστηκε μεγαλύτερη περίοδος επιστροφής στην ιστοσελίδα, ισχύει αυτή η μεγαλύτερη περίοδος.

Διαδικασία επιστροφής


Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής, επικοινωνήστε με την OBS Technologies τηλεφωνικά στο +30 211 800 5101 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] για να ζητήσετε επιστροφή το αργότερο τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες και ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιστροφής με τον πράκτορα υποστήριξης πελατών, θα σας στείλουμε email επιβεβαίωσης με επιπλέον στοιχεία επιστροφής, αν ισχύει.

Όταν κάνετε μια ικανοποιητική απόδοση, θα πιστώσουμε το πλήρες ποσό που δικαιούστε και θα λάβετε την επιστροφή σας σε περίπου 3-5 εργάσιμες ημέρες. Οι επιστροφές θα γίνονται με την ίδια μέθοδο με την πληρωμή, εκτός αν επιλέξετε να ανταλλάξετε το πρόσθετο. Αφού ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης επιστροφής.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας