Οι Καλύτερες Εταιρείες Courier για Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Οι Καλύτερες Εταιρείες-Courier-για Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Οι Καλυτερες Εταιρειες Courier για Ηλεκτρονικο Καταστημα

Αν έχεις μόλις ανοίξει ηλεκτρονικό κατάστημα και ψάχνεις τη κατάλληλη εταιρεία ταχυμεταφορών για την επιχείρησή σου; Τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Διαβάστε παρακάτω τα οφέλη, αλλά και πολλά ακόμη χρήσιμα στοιχεία για τις 4 μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες.

Οι Καλύτερες Εταιρείες Courier για Ηλεκτρονικό Κατάστημα

ACS Courier

Η ACS Courier ανήκει στον όμιλο Quest, καθώς επίσης δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1981. Έχει βραβευτεί 4 φορές, 2 φορές το 2014 και 2 το 2015 με τα παρακάτω βραβεία.

Η ACS Courier δίνει την δυνατότητα στους πελάτες σου να εντοπίσουν το προϊόν που έχουν παραγγείλει μέσα από την αντίστοιχη σελίδα “track n trace”. Πολλοί εμπιστεύονται την ACS Courier, μιας και είναι μια μεγάλη εταιρεία ταχυμεταφορών της οποίας οι αριθμοί μετράνε από μόνοι τους. Κατέχει 350 καταστήματα στην Ελλάδα, τη Κύπρο, την Αλβανία, και τη Βουλγαρία. Κάθε χρόνο αναλαμβάνει την αποστολή τουλάχιστον 15.000.000 αποστολών σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών και των νησιών. Τέλος, εξυπηρετεί 15.500 προορισμούς στην Ελλάδα.

Φυσικά με τη βοήθεια ενός πρόσθετου μπορείς τώρα να εκτυπώνεις αυτόματα τα voucher (ΣΥΔΕΤΑ), κάθε φορά που κάποιος πελάτης σου επιλέγει σαν τρόπο απόστολής την ACS Courier. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ στη συνέχεια, είναι να κολλήσεις το αντίστοιχο voucher στο πακέτο που είναι για αποστολή και να το στείλεις μέσω της ACS Courier. Η ταχυδρομική εταιρεία ενημερώνεται άμεσα για τα πακέτα που έχει να παραλάβει και η περίπτωση να γίνει κάποιο λάθος είναι σχεδόν μηδαμινή.

Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους σου προτείνουμε να συνεργαστείτε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier, καθώς και να προμηθευτείς το αντίστοιχο πρόσθετο Woocommerce ACS Courier Voucher Plugin. Αυτοματοποίησε τις λειτουργίες της εταιρείας σου και κέρδισε πιο γρήγορα αποτελέσματα, χωρίς λάθη.

Ποια ειναι η καλυτερη εταιρεια courier

SPEEDEX

Η SPEEDEX είναι μια ακόμη εταιρεία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου ταχυμεταφορών η οποία ιδρύθηκε το 1986. Είναι η πρώτη εταιρεία ταχυμεταφορών η οποία ανέπτυξε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ),για το οποίο και απέκτησε πιστοποιητικό ποιότητας από την πρώτη στιγμή. Έχει στη κατοχή της και το πιστοποιητικό για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ), καθώς επίσης και για το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία (ΣΔΑΥ). Έχει συνολικά πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και 14.000 προορισμούς σε όλο το κόσμο.

Αν έχεις επιλέξει να συνεργαστείς με τη SPEEDEX, έχεις τη δυνατότητα με τη χρήση του κατάλληλου πρόσθετου και τη βοήθεια ενός έμπιστου προγραμματιστή να συνδέσεις το e-shop σου με τη πλατφόρμα της ταχυμεταφορικής. Σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο και να μειώσεις τα λάθη, εκτυπώνοντας αυτόματα το Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς. Οι πελάτες σου λαμβάνουν τον κωδικό αποστολής και μπορούν να παρακολουθούν την παραγγελία τους από τον υπολογιστή ή το κινητό τους μέσω της αντίστοιχης υπηρεσίας της SPEEDEX.

Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες σου λαμβάνουν αυτόματα τον αριθμό αποστολής για να ενημερώνεται για την κατάσταση της παραγγελίας του σε κάθε στάδιο, από την ταχυδρόμισή του και μετά. Φυσικά θα έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις τα σχόλια που επιθυμείς στο voucher, ανάλογα τις προτιμήσεις των πελατών σου.

Βρες της καλυτερη εταιρεια courier για eshop

Γενική Ταχυδρομική

Η Γενική Ταχυδρομική έχει, ίσως, τις καλύτερες κριτικές μεταξύ των εταιρειών ταχυμεταφοράς παρά το γεγονός ότι είναι στον χώρο μόλις από το 1994. Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 260 καταστημάτων στην Ελλάδα με 28 υποκαταστήματα. Επίσης, έχει καταστήματα στη Κύπρο, τη Βουλγαρία, αλλά και τη Ρουμανία.

Η εταιρεία αυτή, όπως και οι υπόλοιπες, σας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας του e-shop σας με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της γενικής ταχυδρομικής. Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται μέσω REST API η απευθείας έκδοση του ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ voucher για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας. Η διαδικασία αυτή είναι αυτόματη, είτε έχετε ένα woocommerce shop είτε magento είτε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα e-shop.

Επιπλέον Υπηρεσίες Γενικής Ταχυδρομικής

Επιστροφή Πακέτου

Μία από τις υπηρεσίες που διαθέτει η Γενική Ταχυδρομική είναι η “Επιστροφή Πακέτου”. Με αυτή μπορείς να στείλεις μια νέα αποστολή στον πελάτη σου, ενώ εκείνος σου στέλνει ταυτόχρονα το πακέτο που θέλει να επιστρέψει ή να αλλάξει. Με τη παράδοση του πακέτου σας η Γενική Ταχυδρομική αναλαμβάνει να παραλάβει το πακέτο του πελάτη.

Υπέρ: Το υπέρ σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η Γενική Ταχυδρομική σας διασφαλίζει τη σίγουρη επιστροφή του πακέτου προς αλλαγή. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας υποχρεωτική την παραλαβή μίας δεύτερης αποστολής από τον πελάτη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δηλαδή, με απλά λόγια, το προϊόν που έστειλες τη πρώτη φορά θα το λάβεις σίγουρα πίσω χωρίς να έχεις το φόβο ότι ο πελάτης θα σου κρατήσει και τα δύο στην τιμή του ενός.

Ταυτόχρονα, μπορείς να παρακολουθείς τις παραγγελίες και το απόθεμα σου σε προϊόντα αφού οι αριθμοί ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ των αποστολών σου είναι συνδεδεμένοι.

Σημείωση: Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για αποστολές σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Υπηρεσία GTeShops

Με την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής GTeShops μπορείς να προβάλεις δωρεάν τα προϊόντα σου στην πλατφόρμα εφόσον είσαι πελάτης της εταιρείας ταχυμεταφορών. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα συνδυασμένης μεταφοράς των προϊόντων.

Τι είναι το GTeShops της Γενικής Ταχυδρομικής

Το GTeShops είναι μια ιστοσελίδα – marketplace της Γενικής Ταχυδρομικής που προσφέρει τη δυνατότητα σε εσένα να προβάλεις τα προϊόντα του e-shop σου δωρεάν. Ταυτόχρονα ο πελάτης που θα κάνει χρήση της υπηρεσίας GTeShops μπορεί να επιλέξει αν θα του έρθουν τα προϊόντα σε μία μόνο ομαδοποιημένη και συνδυαστική αποστολή ή αν θα τα παραλάβει ξεχωριστά ένα-ένα.

Πως επωφελούμαι από το GTeShops;

Ως πελάτης της Γενικής Ταχυδρομικής έχεις το δικαίωμα να συνδέσεις το e-shop σου με το GTeShops διαθέτοντας έτσι όλα σου τα προϊόντα μέσω ενός XML Feed που θα πρέπει να παράγεις στην ιστοσελίδα σου. Οι πελάτες σου θα αγοράζουν τα προϊόντα σου πιο εύκολα, μιας και μπορούν να συνδυάσουν τις αγορές με προϊόντα από άλλα καταστήματα χωρίς να επιβαρύνονται από διπλά μεταφορικά έξοδα. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τη προβολή των προϊόντων, κόστος διαμόρφωσής αυτών, ή προμήθεια επί του καλαθιού αγοράς. Τέλος, ώς προμηθευτής, θα έχεις τον πλήρη έλεγχο του καταλόγου σου, να ελέγχεις και να διεκπεραιώνεις τις παραγγελίες, καθώς και να παρακολουθείς τα analytics στο ειδικό περιβάλλον.

Ποια ειναι η καλύτερη εταιρεια courier στην ελλαδα

ΕΛΤΑ Courier

H ΕΛΤΑ Courier είναι μία εταιρεία ταχυμεταφορών που εδρεύει στην Ελλάδα από το 2000, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά των ταχυμεταφορών. Από το όνομα καταλαβαίνεις ότι κάποια σχέση πρέπει να έχει με τα ΕΛ.ΤΑ. (Ελληνικά Ταχυδρομεία). Η αλήθεια είναι πως είναι μέλος του ομίλου ΕΛ.ΤΑ. Τα ΕΛ.ΤΑ είναι γνωστά διότι δημιούργησαν τη πρώτη υπηρεσία ταχυμεταφορών – courier στην Ελλάδα, από το 1986, με το όνομα Πόρτα-Πόρτα. Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ταχυμεταφορών είναι εύκολο να εμπιστευτεί κανείς την εταιρεία αυτή. Είτε θες να στείλεις ένα μικρό προϊόν, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, είτε ένα ογκώδες αντικείμενο, όπως ένα ποδήλατο, η εταιρεία αυτή θα το μεταφέρει για εσένα σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Επίσης, μπορείς εύκολα έχοντας μια μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση να στείλεις τα προϊόντα σου αφού ξεκινήσεις μια συνεργασία με τα ΕΛΤΑ. Πολλοί ιδιοκτήτες e-shop βρίσκουν τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ. κατάλληλες για την αποστολή των προϊόντων τους.

E-Shop και ΕΛΤΑ Courier

Η ταχυμεταφορική αυτή, όπως και άλλες εταιρείες courier στην Ελλάδα, προσφέρει την δυνατότητα διασύνδεσης του ηλεκτρονικού σου καταστήματος (e-shop) για την αυτόματη δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ (Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς). Μπορεί να είναι λοιπόν, μια από τις πιο παλιές εταιρείες ταχυμεταφορών της Ελλάδας, αλλά εξελίσσεται συνέχεια για να προσφέρει σε εσένα υπηρεσίες βασισμένες στην ανάγκη αυτοματοποίησης των διεργασιών που απαιτούνται για την αποστολή ενός δέματος στον πελάτη.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας developer ή ένα πρόσθετο να συνδέσει τη πλατφόρμα του e-shop σου με τη πλατφόρμα της ταχυμεταφορικής εταιρείας. Με αυτό το τρόπο θα δημιουργείται και θα στέλνεται αυτόματα στον πελάτη σου ο αριθμός αποστολής (tracking code) της παραγγελίας, καθώς και το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. Οι παραγγελίες θα μπορούν να αποστέλλονται πιο γρήγορα, χωρίς λάθη και προβλήματα κατα την αποστολή.

Πως θα συνδέσω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα με την εταιρεία ταχυμεταφορών που θέλω;

Πως θα συνδέσω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα με την εταιρεία ταχυμεταφορών που θέλω;

Διασύνδεση με ηλεκτρονικό κατάστημα σε WP Woocommerce

Αν το e-shop σου είναι φτιαγμένο σε πλατφόρμα wordpress και χρησιμοποιείς το woocommerce, τότε τα πρόσθετα της OBS Technologies είναι αυτό που χρειάζεσαι. Σε μερικά εύκολα βήματα, ή απλά και μόνο με την αγορά του πρόσθετου αν επωφεληθείς από τη δωρεάν εγκατάσταση και παραμετροποίηση, θα μπορείς να συνδεθείς με την εταιρεία courier που συνεργάζεσαι.

Πρόσθετα για διασύνδεση ecommerce με την εταιρεία courier:

Για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, επικοινώνησε με την OBS Technologies για τη δημιουργία του κατάλληλου plugin για το e-shop σου.

Διασύνδεση με ηλεκτρονικό κατάστημα σε Magento ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα

Μπορείς να επικοινωνήσεις από σήμερα κιόλας με τον προγραμματιστή της ομάδας της OBS Technologies, για να δημιουργήσει για εσένα και την επιχείρησή σου τη κατάλληλη λύση για να συνδεθεί το ηλεκτρονικό σου κατάστημα με την εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σου. Η δυνατότητα να αυτοματοποιήσεις τις διεργασίες έκδοσης του Δελτίου Αποστολής είναι στο χέρι σου, όπως και η δυνατότητα να έχεις πιο ευχαριστημένους πελάτες και παραγγελίες χωρίς λάθη.

Η τεχνολογία εξελίσσεται, και εσύ πρέπει να κρατήσεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα ενημερωμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησής σου. Για αυτό το λόγο τα παραπάνω plugin είναι η λύση.

Σχόλιο (1)

  • ΣΟΦΙΑ

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ , ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ACS ΚΑΙ Η SPEEDEX.
    NOMIZΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

    18 Ιουνίου, 2021 στο 7:21 πμ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας