Πακέτα Social Media Marketing

Το Social Media Marketing αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του Digital Marketing. Αφορά τις ενέργειες που κάνουμε στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Youtube κτλ), μέσα από τις οποίες αποσκοπούμε στην προώθηση ενός Brand ή μίας επιχείρησης.

Το Social Media Marketing απευθύνεται σε μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις. Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την παρουσία σας στα Social Media, θέτουμε τους κατάλληλους στόχους, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε τις απαραίτητες τακτικές ενέργειες προκειμένου να αποκομίσετε τα βέλτιστα οφέλη για το brand σας. Επιλέγουμε ποια είναι τα καταλληλότερα Social Media για το δικό σας brand και καταστρώνουμε στρατηγικά την παρουσία σας στο καθένα από αυτό. Facebook Campaigns, Facebook Apps, Facebook Ads, Twitter Marketing και Youtube Marketing είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Η OBS Technologies σε συνεργασία με το BidYourFans.com σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από λύσεις προκειμένου να προβάλετε την επιχείρηση σας στα social media!


Διαχείριση λογαριασμών Social Media

Αναλαμβάνουμε την προβολή της επιχείρησής σας στα Social Media με τη δημιουργία επαγγελματικών σελίδων, τη δημοσίευση αναρτήσεων στους λογαριασμούς σας και την επικοινωνία με τους φανς σας!


Sweepstakes στο Facebook

Η δημιουργία διαγωνισμών και κληρώσεων στο Facebook προσελκύει περισσότερους χρήστες να επισκεφτούν τη σελίδα σας, οι οποίοι με τους διαγωνισμούς και τις προωθητικές ενέργειες μετατρέπονται σε πελάτες.


Coupons στο Facebook

Θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας; Τότε η λύση που ψάχνετε είναι απλή και ακούει στο όνομα “Social Coupons”.


Custom Facebook Applications

Έχετε μια ιδέα; Μοιραστείτε τη μαζί μας και εμείς την κάνουμε πράξη μέσω μιας στοχευμένης εξατομικευμένης εφαρμογής βασισμένης στις ανάγκες της δικιάς σας επιχείρησης.


Brand Your Photos

Αυξήστε την αναγνωρισημότητα του brand σας προσθέτοντας αυτόματα το λογότυπο της επιχείρησής σας σε όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στα Social Media.


Facebook Timeline Contests

Δημιουργήστε δωρεάν διαγωνισμούς απευθείας στο Facebook Timeline σας και επιβραβεύστε τους φανς σας με δώρα που μπορούν να κερδίσουν μέσα από κληρώσεις.

Μηνιαία Πακέτα Social Media Marketing

SimpleStandardDaily
Αριθμός δημοσιεύσεων ανά εβδομάδα2-32-33-5
Facebook Sweepstakes ανά μήνα11
Διαγωνισμοί στο Facebook ανά μήνα11
Coupons στο Facebook
Custom Facebook Applications
Brand Your Photos
Social MediaFacebook, TwitterFacebook, TwitterFacebook, Twitter &
1 ακόμα Social Media της
επιλογής σας από Google+,
Instagram, Pinterest