Πακέτα AdWords

adwords

 Δώρο κουπόνι αξίας 75€!

* αφορά αποκλειστικά νέους χρήστες του AdWords.

Στόχοι Καμπάνιας Adwords

Ι. Η εύρεση οικονομικών λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται πιο συχνά από χρήστες που αναζητούν κάτι σχετικό με το αντικείμενο της επιχείρησής σας.

Οι διαφημίσεις κειμένου της Google συνδέονται με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν τα άτομα στις αναζητήσεις. Όσο πιο δημοφιλής (χρησιμοποιείται πιο συχνά) μια λέξη-κλειδί, τόσο περισσότερο κοστίζει για να εμφανίσετε μια διαφήμιση που συνδέεται με τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί σε μια ευνοϊκή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ του πόσο δημοφιλής είναι η λέξη-κλειδί και του προϋπολογισμού της καμπάνιας σας. Επίσης, ορισμένες λέξεις-κλειδιά μπορεί να προσελκύσουν το κλικ από χρήστες που στην πραγματικότητα ψάχνουν για κάτι άλλο. Οι αρνητικές λέξεις-κλειδιά και η προσεκτική επιλογή λέξεων-κλειδιών είναι απαραίτητη για την εξάλειψη αυτών των μη επικερδών κλικ.

ΙΙ. Η συνεχής βελτιστοποίηση των διαφημίσεων για να επιτευχθούν τα υψηλότερα ποσοστά κλικ.

Μόλις η καμπάνια είναι ενεργή, πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι λέξεις-κλειδιά επιτρέπουν την επίτευξη του υψηλότερου δυνατού επιπέδου κλικ στις διαφημίσεις. Η επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων απαιτεί τη διαχείριση της τιμής προσφοράς και της σχετικότητας των λέξεων-κλειδιών για την επίτευξη πιο αποδοτικής θέσης της διαφήμισης, καθώς και την τροποποίηση και δοκιμή των αντιγράφων των αγγελιών και των πολλών διαφημίσεων για να προσελκύσει η καμπάνια περισσότερα κλικ.

ΙΙΙ. Η μέτρηση των βελτιώσεων του site που αυξάνουν τον αριθμό των μελλοντικών πελατών

Η μετατροπή είναι μια ενέργεια όπου ένας υποψήφιος πελάτης χρειάζεται να πραγματοποιήσει για να εμπλακεί με το site σας. Το Google Analytics θα χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της συμπεριφοράς των επισκεπτών που συνδέονται με τις μετατροπές. Οι μετρήσεις αυτές θα βοηθήσουν στην πραγματοποιήση αλλαγών στον ιστότοπο σας έτσι ώστε με την πάροδο του χρόνου να αυξήσετε τις μετατροπές.

Τα στελέχη της OBS Technologies είναι πιστοποιημένα στο AdWords.

aa

Στάδια Καμπάνιας Adwords

Ι. Έρευνα για λέξεις-κλειδιά.

Οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται για τη διαφήμιση προέρχονται από μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του διαδικτυακού χώρου. Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι:

 • Οι στόχοι και ο προϋπολογισμός της καμπάνιας – οι στόχοι της καμπάνιας είναι οι μετρήσεις που η επιχείρησή σας θέλει να επιτύχει. Επίσης, ορίζεται ο μέγιστος μηνιαίος προϋπολογισμός των δαπανών που χρειάζεται να κάνετε για τη διαφήμιση.
 • Η στρατηγική μετατροπής η στρατηγική μετατροπής ορίζει τι είναι μια μετατροπή για την επιχείρησή σας π.χ. ένα συγκεκριμένο είδος της επαφής που προκύπτει από τα κλικ σε διαφημίσεις. Επίσης, συνεπάγεται τον καθορισμό των συγκεκριμένων σελίδων ενός site που θα χρησιμεύσουν ως καταληκτικές σελίδες (landing pages) γι’ αυτές τις διαφημίσεις και τα βήματα που χρειάζεται να κάνει ο επισκέπτης για να πραγματοποιηθεί η μετατροπή μετά την προσγείωση στην ιστοσελίδα.
 • Η λίστα των λέξεων-κλειδιών Οι λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν για τις διαφημίσεις θα προκύψουν από την ανάλυση των αναζητήσεων που χρησιμοποιούνται για τους τύπους των υπηρεσιών που παρέχονται από την επιχείρησή σας. Αυτό περιλαμβάνει τον μηνιαίο όγκο αναζήτησης και κατ ‘εκτίμηση τις τιμές προσφοράς. Ο κατάλογος αυτός θα χρησιμεύσει ως βάση για τις λέξεις-κλειδιά για τις ομάδες διαφημίσεων που ορίζονται κατά τη διάρκεια της καμπάνιας.

ΙΙ. Ρύθμιση καμπάνιας

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης της καμπάνιας θα οριστούν:

1. Οι παραμετροι της καμπάνιας που περιλαμβάνουν

 • το όνομα και τα όρια προϋπολογισμού της καμπάνιας
 • τις λέξεις-κλειδιά
 • τη γεωγραφική στόχευση για κάθε διαφήμιση
 • τηντην ώρα της ημέρας και τις ημέρες της εβδομάδας που θα τρέξουν οι διαφημίσεις

2. Η δημιουργία διαφημίσεων και ομάδων διαφημίσεων με τη ρύθμιση:

 • του συνδυασμού των λέξεων-κλειδιών για την ομάδα διαφημίσεων
 • των λέξεων-κλειδιών σε πρωτοσέλιδα διαφημίσεων
 • των λέξεων-κλειδιών για το αντίγραφο των αγγελιών
 • των λέξεων-κλειδιών για τις καταληκτικές σελίδες (landing pages)

ΙΙΙ. Διαχείριση καμπάνιας

Για να είναι αποτελεσματική, η διαφήμιση με βάση τη λέξη-κλειδί απαιτείται συχνή παρακολούθηση και προσαρμογή των ακόλουθων:

 • Προσφορά των τιμών
 • Προσαρμογή των διαφημίσεων
 • Προσαρμογή των καταληκτικών σελίδων
 • Αναφορά των αποτελεσμάτων της καμπάνιας

Επιλέξτε το πακέτο AdWords που ταιριάζει στην επιχείρησή σας!

BASICPROPREMIERE
Ιδανικό για πελάτες με μικρές επιχειρήσειςΙδανικό για τους περισσότερους πελάτεςΙδανικό για πελάτες με μεγάλες επιχειρήσεις
Ευρεση σχετικών λεξεων κλειδιων (keywords)
Οργανωμένες ομάδες διαφημίσεων
2 διαφημίσεις ανά ομάδα διαφημίσεων που ανταγωνίζονται και επιλέγεται ένας νικητής
Προσαρμοσμένο κείμενο στις διαφημίσεις και επιλεγόμενες διευθύνσεις προορισμού URL
Προσαρμογή των ρυθμίσεων καμπάνιας και των επεκτάσεων διαφημίσεων
Καμπάνιες με επεκτάσεις διαφημίσεων και γεωγραφική στόχευση11-22-5
Αρχική εγκατάσταση keywords50100250
Βοήθεια στη ρύθμιση της παρακολούθησης μετατροπων (conversions)
Συμβουλές στον αποτελεσματικό σχεδιασμό των Landing Pages