WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce Plugin

-38%
WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce Plugin
WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce Plugin
WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce Redirection
WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce Redirection MasterPass
Screenshots

Ασφαλείς Συναλλαγές

Συχνές Ενημερώσεις

Εξυπηρέτηση Πελατών

WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce Plugin

Ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα ή ψηφιακό πορτοφόλι MasterPass.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

100% ασφάλεια με λειτουργία της “Υπηρεσίας 3D Secure (3DS version 2)”.

Ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

50.00

OBS Technologies IconOBS Technologies

5.0 15 Κριτικές

Προβολή Κριτικών Γράψτε μια Κριτική

Προβολή καλαθιού

Επικοινωνήστε μαζί μας

WP Woocommerce Alpha Bank e commerce Plugin

To WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce plugin δίνει την δυνατότητα να δέχεστε πληρωμές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Για αγορές στο διαδίκτυο με ασφάλεια, ευκολία και άνεση το WP Woocommerce Alpha e commerce plugin υποστιρίζει πληρωμή μέσω υπηρεσίας ψηφιακού πορτοφολιού της Mastercard, το Masterpass. Η επιλογή του Masterpass δημιουργείται ως ξεχωριστή πύλη πληρωμών και εμφανίζεται στην σελίδα checkout χωριστά.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η επιλογή δόσεων αφού όμως επικοινωνήσετε και γίνει δεκτό το αίτημα από την Alpha bank. Για επιλογή έντοκων δόσεων μπορείτε να συνδιάσετε το πρόσθετο με το WP Woocommerce Έντοκες δόσεις.

Τύποι καρτών που υποστηρίζονται: American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club.

Το πρόσθετο είναι ενημερωμένο και συμβατό με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της Alpha Bank η οποία προχώρησε σε αναβάθμιση της διαδικασίας πιστοποίησης των ηλεκτρονικών συναλλαγών θέτοντας σε λειτουργία την νέα έκδοση της “Υπηρεσίας 3D Secure (3DS version 2)”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβαθμισμένη υπηρεσία 3d Secure E-commerce αγορα για τις online συναλλαγές στην σελίδα της Alpha bank.
Η επιλογές πληρωμή με κάρτα και πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (Masterpass) προστίθενται στην Checkout σελίδα και ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον πιο βολικό για αυτόν τρόπο πληρωμής.

Μόνο 3 απλά βήματα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα υποστηρίζει ηλεκτρονικές πληρωμές:

 1. Αίτημα στην Alpha Bank για ecommerce
 2. Εγκατάσταση του πρόσθετου
 3. Ρύθμιση του πρόσθετου

Η συναλλαγή γίνεται με την μέθοδο ανακατεύθυνσης. Ο χρήστης ανακατευθύνεται σε ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank woocommerce payment gateway και πραγματοποιεί την πληρωμή με την κάρτα του. Η συναλλαγή διεκπεραιώνεται από την τράπεζα, χωρίς να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας του πελάτη. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή ο χρήστης επιστρέφει στην σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο έμπορος μπορεί στη συνέχεια να συνδεθεί με το δικό του Alpha E commerce Back Office για τη διαχείριση των πληρωμών του.

Με την αγορά του πρόσθετου λαμβάνετε πρόσβαση στα αρχεία του πρόσθετου και στο License key το οποίο δημιουργείται αυτόματα και μπορεί να ενεργοποιηθεί μια φορά για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Για αγορά πολλαπλών License keys παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πακέτο περιέχει:

 • Συμπιεσμένο αρχείο του πρόσθετου
 • 1 License key
 • ΔΩΡΕΑΝ:
  • οδηγίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης
  • εγκατάσταση από την OBS Technologies
  • υποστήριξη

Η OBS Technologies παρέχει δυνατότητα εγκατάστασης και παραμετροποίησης του Plugin στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@obstechnologies.com για οποιαδήποτε πληροφορία.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

Αξιολογήσεις (6)

6 κριτικές για WP Woocommerce Alpha Bank e-commerce Plugin

 1. 5 από 5

  Κατερίνα Παπαδοπούλου

  Εξαιρετικό πρόσθετο χωρίς καμία δυσλειτουργία. Πολύ καλή εξυπηρέτηση από την εταιρεία και άμεση απόκριση σε ότι χρειάστηκα. Ευχαριστώ!

 2. 5 από 5

  Γιάννης Αποστόλου

  Μου έλυσε τα χέρια πραγματικά! Είχα άμεση βοήθεια όποτε τη χρειάστηκα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Από τις καλύτερες επενδύσεις στο e-shop μου!

 3. 5 από 5

  ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥ

  Το Woocommerce Alpha Bank e-commerce Plugin έκανε την δουλειά μου 10 φορές πιο εύκολη και απλή! Όσο αφορά την δωρεάν εγκατάσταση και την βοήθεια που δέχτηκα σε κάθε βήμα, ήταν ότι χρειαζόμουν, σε μια περίοδο που πνιγόμουν στην δουλειά. Συνεχίστε την σκληρή δουλειά και τα αποτελεσματικά αυτά plugin! Θα χαρώ πολύ να αγοράσω και άλλα plugin σας, μιας και ήμουν τόσο ευχαριστημένη από αυτήν την πρώτη αγορά. Το προτίνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλουν να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη! Ευχαριστώ!!

 4. 5 από 5

  Dimitris

  Best Alpha E-Commerce Plugin Ever! Το αγόρασα για το online κατάστημα μου, και η ομάδα της OBS Technologies με έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι σήμερα! Τα νέα παιδιά που δουλεύουν σε αυτή την ομάδα έχουν πολύ μέλλον! Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα plugin που θα κάνουν την παρακολούθηση και την λειτουργία του online καταστήματός μου πιο εύκολη. Θερμά ευχαριστώ.

 5. 5 από 5

  Κώστας Παπακώστα

  Καταπληκτική δουλειά, ευγένεια και επαγγελματισμός! Σε μια συνεργασία δεν παίζει ρόλο μόνο η ποιότητα, αλλά και η ανθρωπιά και η ευγένεια. Από την OBS Technologies πορώ να πώ ότι είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Καλές δουλειές!

 6. 5 από 5

  Γιαννης Μαργετης

  Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση! Δουλεύει αψογα. Ευχαριστώ πολύ!


Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Πιστεύετε ότι λείπει κάτι από αυτό το πρόσθετο?

Θέλετε κάποια άλλη παραμετροποίηση στην ιστοσελίδα σας?


Γιατί να μας επιλέξετε?

Η OBS Technologies σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για Woocommerce και γενικότερα Wordpress.

Δεν πουλάμε προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα. Παρέχουμε λύσεις εφ' όρου ζωής που βοηθούν τους πελάτες μας να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

OBS Technologies IconOBS Technologies

5.0 15 Κριτικές

Προβολή Κριτικών Γράψτε μια Κριτική

Άμεση Εξυπηρέτηση Πελατών

Στην OBS Technologies πασχίζουμε για την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας δια τηλεφώνου, email και ticket από την φόρμα επικοινωνίας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επιλέξτε τη φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ασφαλές λογισμικό

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και απολύτως ασφαλή για την ιστοσελίδα σας.

Συχνές Ενημερώσεις

Οι εντατικές ενημερώσεις εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποδοτικά, χωρίς σφάλματα, εξαιρετικά συμβατά και καινοτόμα πρόσθετα.

Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας

Κάνουμε τις απαιτήσεις σας στόχους μας και σπεύδουμε να τους ολοκληρώσουμε για να υπάρχουν στις επόμενες εκδόσεις των προϊόντων μας.

Δωρεάν Ανάλυση Ταχύτητας Ιστοσελίδας & Συμβουλές

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανες αναζήτης

Καλύτερες δυνατότητες και μεθοδολογίες SEO. Καλύτερο SEO από τους ανταγωνιστές σας

Το προϊόν σας μόλις προστέθηκε στο καλάθι: