Magento-Γενικη-Ταχυδρομικη-Δημιουργια-Voucher

Ασφαλείς Συναλλαγές

Συχνές Ενημερώσεις

Εξυπηρέτηση Πελατών

0 από 5

Magento Γενικη Ταχυδρομικη Voucher Extension

  • Εξοικονόμηση χρόνου και Αποφυγή λαθών – Αυτόματη Δημιουργία Voucher Αποστολής
  • Αυτόματη ενημέρωση του πελάτη με email
  • Αυτόματη ενημέρωση της Γενικής Ταχυδρομικής για τα δέματα προς παραλαβή
  • Εύκολη ακύρωση του voucher
  • Επαναδημιουργία οποιαδήποτε στιγμή

200.00

OBS Technologies IconOBS Technologies

4,8 24 Κριτικές

Προβολή Κριτικών Γράψτε μια Κριτική

Καλάθι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Magento Γενική Ταχυδρομική Voucher Extension

Με το νέο πρόσθετο της OBS Technologies Magento Γενική Ταχυδρομική Voucher Extension μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα και να τυπώσετε τα Συνοδευτικά Δελτία Ταχυμεταφοράς (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ – Voucher) για τις αποστολές των παραγγελιών σας.

Αφού εγκαταστήσετε το πρόσθετο θα μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο καθώς τα στοιχεία της παραγγελίας θα συμπληρώνονται αυτόματα κατα τη δημιουργία του Voucher για τη Γενική Ταχυδρομική, χωρίς να χρειάζεται να τα συμπληρώσετε χειροκίνητα.

Οι πελάτες σας θα μπορούν να εντοπίσουν την παραγγελία τους χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν μόνοι τους το Voucher της παραγγελίας. Λαμβάνουν στο email τους τον Αριθμό Αποστολής και με την εφαρμογή “Γενική Ταχυδρομική Tracking” μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους.

Δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ στο Magento 2

Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ της παραγγελίας από τη λίστα παραγγελιών πατώντας στο κουμπί “Δημιουργία Voucher”. Στη συνέχεια θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθηρο με τίτλο “Δημιουργία Voucher”. Εκεί πρέπει να συμπληρώσετε

  • τον αριθμό των δεμάτων της παραγγελίας
  • το βάρος σε κιλά(kg) και
  • τυχόν σχόλια για την αποστολή, εαν υπάρχουν

Εκτύπωση ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ στο Magento 2

Από τη λίστα παραγγελιών του Magento μπορείτε να τυπώσετε μεμονωμένα ή ομαδικά voucher για τις παραγγελίες σας. Επιλέγετε τις παραγγελίες για τις οποίες έχετε δημιουργήσει ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ και στη συνέχεια, από τη μαζική επεξεργασία επιλέγετε “Print Geniki  shipping voucher”. Το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ εκτυπώνεται σε μέγεθος Α4 ή σε μέγεθος κατάλληλο για θερμικό εκτυπωτή. Τα voucher μπορούν να εκτυπωθούν όσες φορές επιθυμείτε.

Ενημέρωση του Πελάτη

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη δημιουργία του ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ, με το Πρόσθετο Magento Γενική Ταχυδρομική ο πελάτης μπορεί να λάβει απευθείας στο email του το tracking id (Αριθμό Αποστολής). Με αυτό μπορεί να παρακολουθεί ανα πάσα στιγμή το δέμα του και να ενημερώνετε από τη Γενική Ταχυδρομική για τη κατάσταση της αποστολής.

Ακύρωση ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ στο Magento 2

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε κάποιο ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ μπορείτε να μεταβείτε στη συγκεκριμένη παραγγελία και να πατήσετε “Delete Shipping Voucher” κάτω από τον Αριθμό Αποστολής (Voucher Number).

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Με την αγορά του πρόσθετου λαμβάνετε πρόσβαση στα αρχεία του και στο License key το οποίο δημιουργείται αυτόματα και μπορεί να ενεργοποιηθεί μια φορά για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Για αγορά πολλαπλών License keys παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πακέτο περιέχει:

  • Συμπιεσμένο αρχείο του πρόσθετου
  • 1 License key
  • Δωρεάν οδηγίες εγκατάστασης και ρύθμισης
  • Δωρεάν εγκατάσταση από την ομάδα της OBS
  • Δωρεάν υποστήριξη

Η OBS Technologies παρέχει δυνατότητα εγκατάστασης και παραμετροποίησης του Plugin στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για οποιαδήποτε πληροφορία.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Πιστεύετε ότι λείπει κάτι από αυτό το πρόσθετο?

Θέλετε κάποια άλλη παραμετροποίηση στην ιστοσελίδα σας?


Γιατί να μας επιλέξετε?

Η OBS Technologies σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για Woocommerce και γενικότερα Wordpress.

Δεν πουλάμε προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα. Παρέχουμε λύσεις εφ' όρου ζωής που βοηθούν τους πελάτες μας να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

OBS Technologies IconOBS Technologies

4,8 24 Κριτικές

Προβολή Κριτικών Γράψτε μια Κριτική

Άμεση Εξυπηρέτηση Πελατών

Στην OBS Technologies πασχίζουμε για την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας δια τηλεφώνου, email και ticket από την φόρμα επικοινωνίας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επιλέξτε τη φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ασφαλές λογισμικό

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και απολύτως ασφαλή για την ιστοσελίδα σας.

Συχνές Ενημερώσεις

Οι εντατικές ενημερώσεις εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποδοτικά, χωρίς σφάλματα, εξαιρετικά συμβατά και καινοτόμα πρόσθετα.

Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας

Κάνουμε τις απαιτήσεις σας στόχους μας και σπεύδουμε να τους ολοκληρώσουμε για να υπάρχουν στις επόμενες εκδόσεις των προϊόντων μας.